ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θήρα: Ασφαλτόστρωση δρόμων και χώρων στάθμευσης



Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 16/01 το έργο «Ασφαλτόστρωσης δρόμων και χώρων στάθμευσης» στη Δημοτική Κοινότητα Θήρας.
Οι εργασίες ξεκίνησαν από τον χώρο στάθμευσης (parking) αμέσως μετά το Δημοτικό Σχολείο Θήρας και θα συνεχιστούν με την ασφαλτόστρωσή του. Στη συνέχεια θα προχωρήσει η ασφαλτόστρωσηκαι στα ακόλουθα σημεία (η σειρά των έργων είναι ενδεικτική):

- Από το κέντρο του οικισμού των Φηρών (πλατεία) έως και την είσοδο του χώρου στάθμευσης στο Φηροστεφάνι.
- Από τη διασταύρωση απέναντι από το Δημοτικό σχολείο Θήρας έως και την πλατεία πριν τον Αγ. Ευστάθιο στο Κοντοχώρι.
- Μπροστά από το camping στις Κατοικιές, από την ανάντη διασταύρωση και για 300μ. μήκους.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις αντίστοιχες περιοχές.To έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Λύνεται το πρόβλημα με τον δημοτικό φωτισμό
Στο μεταξύ, ο Δήμος Θήρας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη ΔΕΔΔΗΕ σχετικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες σε πολλά σημεία του νησιού, όπου αρκετές λάμπες του δημοτικού φωτισμού βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία (όλο το 24ωρο).
Ο Δήμος Θήρας ενημερώθηκε από τη ΔΕΔΔΗΕ (αρμόδια αρχή για την συγκεκριμένη λειτουργία) ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη στο ηλεκτρονικό μηχάνημα ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας) το οποίο και δίνει την εντολή για την λειτουργία του φωτισμού. Οι υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται προς την επίλυση του προβλήματος καθώς πρέπει να αντικατασταθούν μέρη της συσκευής. Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πρόβλημα θα έχει λυθεί και ο φωτισμός θα επαναλειτουργήσει κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: