ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Έπαιρνε δώρα, πήρε και... πρόγγιγμα από το Δημόσιο!

Απομάκρυνση υπαλλήλου του Υπ.A.A.T. κατηγορούμενου για δωροληψία
Την άμεση αναστολή άσκησης των καθηκόντων του, με ταυτόχρονη παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επέβαλε με απόφασή του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, στον υπάλληλο του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κομοτηνής, στον οποίο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης άσκησε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ’  επάγγελμα και κατά συνήθεια. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης διαπίστωσαν πως, για πολλές από τις εκμεταλλεύσεις για τις οποίες ο ως άνω υπάλληλος έστελνε «θετικά» αποτελέσματα για το ιστορικό τους, η απουσία κλινικών συμπτωμάτων και τα επιδημιολογικά δεδομένα, δεν καταδείκνυαν μόλυνση βοειδών από νόσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: