ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΗ: Θετικό το πρώτο δείγμα αναγγελίας Σταυ. Γούτσου




Εφόσον η χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας βελτιώνεται, αυτή η έκπτωση θα είναι μόνο το πρώτο βήμα, είχε υποσχεθεί!

Στ. Γούτσος, αν. Δ/νων Σύμβουλος ΔΕΗ
Χιλιάδες συνεπείς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ, βλέπουν αυτές τις ημέρες να καταγράφεται στους λογαριασμούς που έλαβαν η έκπτωση κατά 15% του ρεύματος που έκαψαν.
 Αν δεν ξεχάσατε, στην Πάτρα βρέθηκε την Παρασκευή 8-7-2016, κλιμάκιο της ΔΕΗ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας της επιχείρησης για την έκπτωση 15% στους λογαριασμούς των συνεπών πελατών καθώς και των ευνοϊκών διακανονισμών.
Για τα παραπάνω μίλησε τότε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, τ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Γούτσος. 
Όπως είχε  εξήγησε η παρουσία των στελεχών της ΔΕΗ στην Πάτρα εντάσσονταν στο πλαίσιο αντίστοιχων επισκέψεων σε μεγάλες πόλεις της χώρας, με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις και με στόχο την ανάδειξη του νέου προσώπου της ΔΕΗ απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες.

Μίλησε για την προσφορά έκπτωσης 15%  σε αυτούς που είναι συνεπείς. «Αυτό είναι το ένα γιατί το άλλο δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Έχουμε καλέσει όλους όσοι έχουν υποχρεώσεις απέναντι στη ΔΕΗ να κάνουν διακανονισμό με 36 δόσεις, χωρίς προκαταβολή μέχρι το τέλος Ιουλίου. Αυτές οι δύο προσφορές είναι ένα πολύ καλό πακέτο και νομίζω ότι μπορούν οι πολίτες να ανταποκριθούν» είπε.
Και συνέχισε: 
«Καταλαβαίνουμε παρά πολύ καλά ότι η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η γενναία έκπτωση του 15%», σημείωσε ο Στ. Γούτσος ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει η προοπτική, εφόσον η χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας βελτιώνεται, αυτή η έκπτωση να είναι μόνο το πρώτο βήμα.

Από το στόμα του συντοπίτη μας Σταυρού Γούτσου και στου θεού τ' αυτί! Το πρώτο δείγμα πάντως είναι θετικό...


Δεν υπάρχουν σχόλια: