ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ε&ΕΣΠ: Γιόρτασαν την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου


Τα μέλη του Ε&ΕΣΠ με τον πρώη Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Πέτρο Γρουμπό (στο μέσον).


Διένειμαν στο καταναλωτικό κοινό ενημερωτικό υλικό  για την έναρξη του PATRAS OPEN MALL, φυλλάδια και αφισέτες της ΕΣΕΕ με τις διεκδικήσεις που έχουν συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Πρωθυπουργού και αναμένονται θετικές εξελίξεις


Με τον ποιητή Βασ. Λαδά, δεύτερος από αριστερά.
Με αέρα αισιοδοξίας και με την πεποίθηση ότι με τη συλλογική προσπάθεια και την ενότητα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την αγορά, γιορτάστηκε φέτος από τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, η Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου.
Στο κέντρο της πόλης, στο infokiosk του Συλλόγου  (πλατεία Γεωργίου Α΄), ο ΕΕΣΠ, διένειμε στο καταναλωτικό κοινό ενημερωτικό υλικό  για την έναρξη του PATRAS OPEN MALL το οποίο σύντομα θα παρέχει τις υπηρεσίες και τα οφέλη του στην αγορά της Πάτρας, καθώς επίσης και φυλλάδια και αφισέτες της ΕΣΕΕ με το διεκδικητικό πλαίσιο του εμπορικού κλάδου που ήδη έχει συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Πρωθυπουργού και αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις. 
Οι καταναλωτές επισκέφθηκαν την πλατεία Γεωργίου και είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν κεράσματα με τοπικά προϊόντα που προσέφερε δωρεάν ο Σύλλογος,  τονώνοντας  ακόμα περισσότερο το εορταστικό κλίμα.
Το περίπτερο του Ε&ΕΣΠ τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Πέτρος Γρουμπός, ο συγγραφέας και έγκριτος νομικός κ. Βασίλειος Λαδάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Ν.Δ. Ελλάδας κ. Ηλίας Παυλίδης, ο Β΄ Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Πάτρας κ. Ιωάννης Μαντάς καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εύχεται χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους συναδέλφους της Πάτρας, τις οικογένειές τους, καθώς και στους εμποροϋπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: