ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρτο αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Ε, ρε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που σας χρειάζεται…

·        Άμοιρε Αμυρά
·        Αφού δεν κατέχεις παιδί μου τις νέες τεχνολογίες
·        Τι ανακατεύεσαι
·        Και μας ανακατεύεις
·        Τα άντερα
·        Με όσα λες
·        Παίξε με το ποδήλατο σου 
·        Μεγαλοπιάστηκες…
·        Ως τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, οι τέσσερις υπερθεματιστές πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση (το 30%) των τιμημάτων που πρόσφεραν για την τηλεοπτική άδεια την οποία απέκτησαν. Συγκεκριμένα 14,5 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να καταβάλει ο ΣΚΑΪ, 18 εκατομμύρια η εταιρεία του Καλογρίτσα, 25 εκατομμύρια ο ΑΝΤΕΝΝΑ και 24 εκατομμύρια η εταιρεία ALTER EGO του Μαρινάκη.
·        Για πάμε παιδιά
·        Τα μεταξωτά βρακιά (κανάλια)
·        Θέλουν και επιδέξιους κ@λους (λεφτά)
·        Ο συντονισμός των πιο ετερόκλητων δυνάμεων και συμφερόντων, οι συνωμοσίες, οι εκβιασμοί και οι απειλές που εκτοξεύονται το τελευταίο διάστημα αποβλέπουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανωμαλίας με διακύβευμα την ίδια τη δημοκρατία.Γιατί σε συνθήκες δημοκρατίας τις κυβερνήσεις τις ρίχνουν οι λαοί, δεν τις ρίχνουν τα συμφέροντα. Όταν μια κυβέρνηση φθείρεται ή απειλείται όχι από τη λαϊκή κατακραυγή, αλλά από την πίεση των κατεστημένων συμφερόντων, η δημοκρατία έχει πεθάνει.
·        Βλέπεις τον ελέφαντα που είναι κρυμμένος πίσω από την παπαρούνα ;
·        Όχι
·        Είδες τι καλά που κρύβεται;
·        Βαστάτε συντρόφια
·        Έρχονται οι… ελέφαντες …
·        Ακολουθείστε την τακτική του Μεγαλέξαντρου με το Δαρείο.
·        Ελέφαντες μπούμερανγκ… 

·        Αλ. Τσίπρας: Η Αθήνα μπορεί να δοκιμάσει τις αγορές το 2017, επιστρέφοντας πλήρως το 2018

·        Και λίγο-λίγο θα με συνηθίσεις….
·        "Με το βούλευμά του (αριθμός 1604/2016) το δικαστικό Συμβούλιο διατάσσει την παραπομπή σε δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών, η κατηγορία σε βάρος του κ. Χαρδούβελη αφορά την περίοδο 2011-2012"
·        Γκίκαααααααααααααααααααααααααααα…
·        Όποιος  (χορο) πηδά πολλά παλούκια …

·        Μεχμέτ Γιασίν: «Είμαι Τούρκος και Έλληνας μαζί, εκπροσωπώντας την Κύπρο»

·        Ο δρόμος για το αύριο είναι οι άνθρωποι της Κύπρου
·        Ποιος τους ακούει θα μου πεις…

·        Δ. Παπαδημούλης: Οι Νεοδημοκράτες έχουν λυσσάξει, έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο εξουσίας

·        «Σαν το μικρό παιδί που μεγαλώνει / άξαφνα. Χάνει προνόμια και σκληρά παιχνίδια. Αφήνεται / σε δισκοθήκες και σε μπαρ. Πεθαίνοντας / πάνω σε φύλλα φθινοπωρινά τρέφεται αλόγιστα / με παραισθησιογόνα». Νίκος Αλέξης Ασλάνογλου

·        «Η ΝΔ -ΠΑΣΟΚ έχουν φεσώσει την Τράπεζα Αττικής με 13 εκ. ευρώ»

·        Ο Κυριάκος απαγόρευσε νέο δανεισμό.

·        Αλλά με τα πολλά παλιά;

·        Δεν έχει συνέχεια αυτό το κόμμα;

·        (Το άλλο δεν έχει έτσι και αλλιώς)

·        Σας το έχω πει

·        Φωνάζει ο Κλέφτης…

·        Οι συναλλαγές  μέσω «πλαστικού χρήματος», αλλά και η εντατικοποίηση των ελέγχων από τη ΓΓΔΕ, είχαν ως αποτέλεσμα τα έσοδα από ΦΠΑ σε τουριστικά νησιά να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία τον Αύγουστο. Στη Μύκονο τα έσοδα από τον ΦΠΑ υπερέβησαν τον στόχο κατά 170%, στη Ρόδο κατά 165%, στη Σαντορίνη κατά 114% και στη Ζάκυνθο κατά 91%.

·        Σημαία , από νάιλον υψώνουμε σημαία

·        Πλαστική…

·        Ο Κόσμος δεν έχει τίποτα να χάσει
·        Και η χώρα ΦΠΑ θα δει…
·        Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ  κ. Βελκουλέσκου υποστήριξε ότι δεν εφαρμόστηκε σωστά το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, με αποτέλεσμα να μη μειωθούν οι τιμές των προϊόντων και να πληγούν ετεροβαρώς μισθωτοί και συνταξιούχοι. Επίσης,  παραδέχθηκε ότι εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί δεν είναι δυνατόν η ελληνική οικονομία να παράγει για μεγάλα χρονικά διαστήματα πρωτογενή πλεονάσματα.
·        Φωτιά στα (Ν)τέλια…

·        ΕΔΕ για την κλοπή 700 κιλών χαλκού από το «Ωκεανός»

·        Τις πήρανε για έρμα στο υποβρύχιο που γέρνει…
·        Μανώλης Γλέζος: «Αγνοούν την πραγματικότητα και η πραγματικότητα θα τους ανατρέψει», και πρόσθεσε «Δεν με ενδιαφέρει ποιανού χαλάω το κέφι. Την αλήθεια υπερασπίζομαι. Σε λίγο θα πουν απαγορεύουμε την έκδοση εφημερίδων γιατί έτσι το κράτος αποφασίζει. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη στον ελληνικό λαό που έδωσα εμπιστοσύνη εκεί που δεν έπρεπε».
·        Ότι κα να λες θα σε αγαπάμε και θα  σε τιμούμε…
·        Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος :«Κύριοι, όσα έγιναν σε τριάντα χρόνια, τα κάνατε σε έναν χρόνο».
·        Ζήλεια -ψώρα…
·        Ήταν υποψήφιος αρχηγός αυτός; …
·        Ε, γι αυτά που λέει δεν έγινε…
·        Ψηφίστηκε, ο νόμος πλέον,  του Υπουργείου Οικονομικών για την «Κύρωση της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ελληνικό ΑΕ,  πλην ΚΚΕ
·        Εκεί που φτύνανε
·        Ανάγκα και αριστεροί πείθονται…
·        Π. Καρκατσούλης: «Μέσα σε ένα χρόνο, αυτή η κυβέρνηση, έκανε 27.700 προσλήψεις, εκ των οποίων, το υπουργείο Εσωτερικών, επίσημα εμφανίζει μόνο, 8.473 άτομα»
·        Η αξιοπιστία όλων κρίνεται κ. Καρκατσούλη
·        Όλων όμως …
·        Και ιδιαίτερα των βραβευμένων…
·        Την απόλυτη «κυριαρχία» της στην ανώτατη εκπαίδευση δείχνει για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια η Βρετανία, που βλέπει το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να «σκαρφαλώνει» στην πρώτη θέση της κατάταξης «Times Higher Education» -μια «λίστα» με τα 980 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στην οποία εμφανίζονται και αρκετά Ελληνικά. 
·        το Πανεπιστήμιο της Κρήτης ,το Αριστοτέλειο, το Οικονομικό Αθηνών το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πατρών
·        Πρώτη φορά τόσο πολλά…
·        Όλοι οι μη Αφρικανοί οι Ευρωπαίοι, Ασιάτες κ.α.- έλκουν την καταγωγή τους σχεδόν αποκλειστικά από την ομάδα των εξερευνητών-μεταναστών που έφυγαν από την κοιτίδα τους, την Αφρική, σε ένα μαζικό μεταναστευτικό κύμα πριν από περίπου 60.000 έως 75.000 χρόνια, σύμφωνα με νέες γενετικές μελέτες
·        Ακούς ..ούγκαλε χρυσαυγίτη και (παπ) άριε;
·        Πέρυσι οι τράπεζες χρειάζονταν 90 δις από τον ELA
·        Φέτος 51 δις
·        Κάτι δεν πάει καλά
·        Ή μήπως πάει;
·        Τσιμέντωσαν το Σινικό Τείχος!
·        Σοσιαλιστικός ρεαλισμός…
·        ΕΦΣΥΝ:Σε μια συγκυρία, το στίγμα της οποίας δίνει η συνέχιση της μνημονιακής πραγματικότητας και οι μειωμένες προσδοκίες ότι αυτή μπορεί να αλλάξει, οι πολίτες διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα, με κυρίαρχο εκείνο του θυμού (42%), αφού όλα αυτά επισυμβαίνουν με την κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστερά». Μαζί και από κοντά ακολουθούν η αγωνία για το σήμερα (25%) και ο φόβος για το αύριο (16%), ενώ μόλις το 12% εξακολουθεί να ελπίζει. Το 5% δηλώνει ότι δεν νιώθει «τίποτα από αυτά».
·        Ρε σεις ακούτε τον κοσμάκη ;
·        Η βρίσκεστε στο κόσμο σας;
·        Υπομονή;
·        Πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση;
·        Συγχύστηκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: