ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Το Mega κλείνει επειδή το αποφάσισαν οι μέτοχοί του


Η χονδροειδέστατη αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα οδήγησε το κανάλι του MEGA στον πάτο της ενημέρωσης. Και οι μέτοχοι σταθμίζοντας τα συμφεροντά τους, που με αριστερή κυβέρνηση δεν θα ικανοποιηθούν εις βάρος του Δημοσίου, αποφάσισαν λουκέτο. Την... νύφη πληρώνουν οι απλοί εργαζόμενοι, οι μισθοδίαιτοι των 850 ευρώ, ενώ οι μεγαλοδημοσιογράφοι των χιλιάδων ευρώ ανά μήνα έχουν κάνει το κουμάντο τους! Κοινώς... «μαζί το φάγαμε» το κανάλι !






- Όπως προκύπτει και από την κατάθεση του Φ. Μπόμπολα στην εξεταστική επιτροπή, το Mega (Τηλέτυπος) κλείνει επειδή το αποφάσισαν οι μέτοχοί του, μέσω της επιχειρηματικής απόφασης της μη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και όχι από κάποιο κυβερνητικό σχεδιασμό όπως διατείνεται μέρος της αντιπολίτευσης και τα δημοσιογραφικά κέντρα της διαπλοκής. 

Ο Φ. Μπόμπολας ανέφερε ότι μόνο ο ίδιος (Πήγασος) εκδήλωσε την πρόθεση να βάλει χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Τηλέτυπου ενώ «άδειασε» εμφατικά τον Μ. Καψή: «Δεν εκπροσωπεί τις απόψεις του Δ.Σ. του Τηλέτυπου ο Μιχ. Καψης, και δεν έχει πάρει γραμμή από τους μετόχους».

- Τα δάνεια του ομίλου "Πήγασος", ανέρχονται σε 160 εκατ. ευρώ και είναι ενήμερα και εξυπηρετούνται κανονικά, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου. Όπως ανέφερε ο Φ. Μπόμπολας, μέσα στο ποσό αυτό είναι και το ομολογιακό δάνειο των 80 εκατ. ευρώ, που είχε συναφθεί το 2014 και εκταμιεύτηκε το 2016. Το δάνειο αυτό, προσέθεσε, είναι σε καθεστώς «παγώματος» και οι τόκοι του, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, έχουν πληρωθεί κανονικά.

- Από τα στοιχεία που αναφέρθηκαν προκύπτει ότι υπήρχαν ληξιπρόθεσμοι τόκοι που αναχρηματοδοτήθηκαν, κάτι που παραβιάζει τους βασικούς κανόνες πιστοδοτικής πολιτικής των τραπεζών.

- Οι τράπεζες στο παρελθόν έδιναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και καλύψεις σε αντίθεση με σήμερα, ανέφερε επίσης ο Φ. Μπόμπολας σε μια διατύπωσε που προκάλεσε αίσθηση.

- Αναφερόμενος στον δανεισμό της "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε", στην οποία ο Πήγασος μετέχει με ποσοστό 32,5%, ο Φ. Μπόμπολας είπε πως ο συνολικός δανεισμός της εταιρείας αυτής ανέρχεται σε 103 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν εξυπηρετούνται και έχουν καταγγελθεί από τις τράπεζες. Για τον δανεισμό του Τηλέτυπου, προσέθεσε, ότι έχουν τεθεί ως εγγυήσεις μεταξύ άλλων ένα μεγάλο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ομίλου και η ταινιοθήκη του, που έχει αποτιμηθεί από διεθνή εταιρεία σε περίπου 80 εκατ. ευρώ και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του δανείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: