ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Το ζήτηµα της κατάταξης σε µισθολογικά κλιµάκια

Κατάταξη υπαλλήλων Ο.Τ.Α. ΔΕ χωρίς απολυτήριο [Εγκύκλιος]
Την άμεση κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας, ζητά με εγκύκλιό του, προς Δήμους και Περιφέρειες, ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α., Γιάννης Μπαλάφας. 
 
«Με τις διατάξεις του άρθρου δεύτερου, αρ.1 του ν. 4405/2016 (Α΄129), επιλύεται το ζήτηµα της κατάταξης σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας», αναφέρεται στην εγκύκλιο.

«Οι ανωτέρω υπάλληλοι εξελίσσονται στα µισθολογικά κλιµάκια (Μ.Κ.) της ∆.Ε. κατηγορίας», προστίθεται.

Κατόπιν των ανωτέρω, και σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου, Δήμοι και Περιφέρειες οφείλουν να προβούν, άμεσα, στην κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια των υπαλλήλων, που εμπίπτουν στο ρυθµιστικό πεδίο του άρθρου δεύτερου αρ. 1 του ν. 4405/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: