ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Για την καθαριότητα και φύλαξη φορέων Υπ. Υποδομών



- Κατατέθηκε η τροπολογία για την καθαριότητα και τη φύλαξη που επιτρέπει την πρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Οι ατομικές συμβάσεις θα έχουν διάρκεια μέχρι τέλος του 2017, οι εργαζόμενες θα ασφαλίζονται στο ΙΚΑ και το κόστος θα βαραίνει το υπουργείο και τους φορείς.


- Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε στη Βουλή πως υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανασφάλιστης εργασίας εκβιασμών, ψεύτικων αμοιβών, αλλά και ψεύτικες καταστάσεις εργαζομένων. Σχολίασε ότι, όταν άρχισε να συζητείται το θέμα των καθαριστριών και της φύλαξης, άρχισαν ομάδες να σπάνε σταθμούς και είπε πως ευελπιστεί να μην συνδέονται τα μεταξύ τους γεγονότα και κατέληξε λέγοντας ότι η πολιτική του χθες έχει τελειώσει οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: