ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Καθαρισμός του κήπου του Σκαγιοπουλείου


Δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες άνω και κάτω, από τον κήπο του Σκαγιοπουλείου.

 
Για μια ακόμη φορά η δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δ.Σ. του Κληροδοτήματος, για καθαρισμό του κήπου και φροντίδα δένδρων και χώρων πρασίνου του Σκαγιοπουλείου.

Συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, συντόνισαν το έργο τους και παρέδωσαν τον κήπο του Σκαγιοπουλείου σε εξαιρετική κατάσταση, ώστε να τον χαίρονται οι κάτοικοι της εκεί περιοχής. 

Το ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής για το Σκαγιοπούλειο, είναι δεδομένο. Προς τα Δ.Σ. του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας και Κληροδοτήματος, έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις για αξιοποίηση τόσο των κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και του κήπου. 

Ο Δήμαρχος Πατρέων συγχαίρει τη ΝΕΠ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική.
Ο Δήμαρχος εύχεται στη ΝΕΠ να έχει αντίστοιχη διάκριση και στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: