ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Παναχαϊκή: Ηγετικό ρόλο αναλαμβάνει ο Κ. Κατσουράνης



Φόβος να μην «χαλάσει» κάτι στη συμφωνία μεταξύ των επιχειρηματιών και της Ερασιτεχνικής 

Οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμό στην Παναχαϊκή, όμως με αντίστοιχη ταχύτητα πρέπει να τρέξουν και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος τις επόμενες ημέρες (σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αυτοί θα είναι τα μέλη της «Παναχαίκής Συμμαχίας») προκειμένου η Πατρινή ομάδα να είναι έτοιμη αγωνιστικά για τη νέα σεζόν. 

 
Πάντως, τα τελευταία νέα για τους φίλους της Παναχαϊκής είναι ευχάριστα, αφού- όπως όλα δείχνουν - τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης. Ο πολύ αγαπητός σε όλη την Πάτρα πρώην διεθνής, τα έχει βρει σε όλα με τους Πατρινούς επιχειρηματίες για την ανάληψη καίριου πόστου στο σύλλογο, παρόλο που έχει δεχθεί κολακευτικότατες προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννενα για ανάλογους ρόλους.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για την κοκκινόμαυρη ομάδα δεν σταματούν εδώ. Η «Παναχαϊκή Συμμαχία» εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος και αποτελεί ένα από τα ονόματα που έχει συζητηθεί έντονα για την μεταγραφική ενίσχυση.

Επίσης, διακαής πόθος της διοίκησης είναι η επιστροφή του Λεωνίδα Κυβελίδη, που δέχεται πιέσεις και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων και ο παίκτης να επιστρέψει και πάλι στην πατρινή ομάδα. 

Προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά είναι, βεβαίως, να μην «χαλάσει» κάτι στη συμφωνία μεταξύ των επιχειρηματιών και της Ερασιτεχνικής την τελευταία στιγμή. Σενάριο που το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στην Παναχαϊκή.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: