ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μέχρι 5ετής η διάρκεια των συμβάσεων στην ΕΑΒ



Φωτογραφία αρχείου.

Με τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, δίνεται η δυνατότητα στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία να συνάπτει συμβάσεις εργασίας με εξειδικευμένο προσωπικό διάρκεια έως 5 ετών, αντί για 8μηνες που ίσχυαν μέχρι σήμερα.



Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έχουν σπάσει σε δυο εταιρείες από το 2013, το ένα κομμάτι, τα Πολιτικά Αμυντικά Συστήματα, βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που έχουν πάρει πολλά από τα βάρη και με τον νόμο που ψήφισε η βουλή το 2014, με την κεφαλαιοποίηση των χρεών. Η κυβέρνηση έρχεται να κάνει σαφέστερη τη διατύπωση.


Η ΕΑΒ έχει πολύ δουλειά και το σημερινό της προσωπικό πιθανόν δεν επαρκεί και για τον λόγο αυτό, η κυβέρνηση βάζει τη λογική της αυτοχρηματοδοτούμενης θέσεως εργασίας, με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Με βάση τα ως τώρα ισχύοντα, η σύμβαση αυτή θα ήταν 8 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: