ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Αποκάλυψη Μπόμπολα: Φταίνε οι μέτοχοι του MEGA




Στην Εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ και τα κόμματα και τις Τράπεζες, κλήθηκε να απαντήσει σήμερα ο κ. Μπόμπολας της εταιρείας «Πήγασος» μή εκταλεστικό μέλος της Εταιρείας. Η βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Ανέτα Καββαδία, δημοσιογράφος ερωτώντας τον εξεταζόμενο εάν ισχύει το λεχθέν από τους διευθυντές του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ότι φταίει η κυβέρνηση για την κατάσταση του, έλαβε την εξής αποκαλυπτική απάντηση:


Για την κατάσταση του σταθμού φταίνε οι μέτοχοι, μερικοί των οποίων κοίταξαν να διασφαλίσουν συμφέροντα εταιρειών τους εκτός MEGA. Ο κ. Καψής, διευθυντής του MEGA, όταν τάχθηκε κατά της κυβέρνησης, δεν είχε λάβει εντολή, αφού το ΔΣ δεν είχε συνέλθει!

Αλλά και για την άσχημη οικονομική κατάσταση της «Πήγασος», είπε πως έβαλε υποθήκη το σπίτι του για να πάρει δάνειο να πληρωθούν οι χρεωστούμενοι μισθοί και να εξασφαλιστεί η εργασία του προσωπικού!

Η Τράπεζες δεν με διευκόλυναν, φοβούμενες την δημόσιακριτική θα φανούν φιλικές μαζί μου, είπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: