ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δύο πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!

 

Αποφάσισαν να κάνουν τη δουλειά που άλλοι όφειλαν να έχουν κάνει εδώ και δυο μήνες!

Το ρεπορτάζ του salos.gr για τον «βανδαλισμό» που έχει υποστεί το θεατράκι δίπλα στο Φάρο της Πάτρας, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε πάταγο! (δείτε εδώ σχετικά)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ευαισθητοποίησε αυτούς που θα έπρεπε, δηλαδή το Δήμο Πατρέων και την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ, την ΚΝΕ.

ΕΥΤΥΧΩΣ, απ’ την άλλη πλευρά ευαισθητοποίησε δύο πολίτες, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν τη δουλειά που άλλοι όφειλαν να έχουν κάνει εδώ και δυο μήνες!

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, οι δυο ενεργοί δημότες της πόλης, πήραν τα πινέλα, ένα κιλό χρώμα και καθάρισαν τη «βρωμιά» που μας άφησε ως δωράκι η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ!

Όπως εξομολογήθηκαν στο salos.gr:«Τι μας στοίχισε; 20 λεπτά από το χρόνο μας και ένα κιλό χρώμα! Το δημοσίευμα του salos.gr μας ταρακούνησε… Απ’ το να αφήνουμε την πόλη μας και ένα απ’ τα πολυσύχναστα σημεία της, να μας κάνουν «ξεφτίλα» στους επισκέπτες και αφού είδαμε ότι αυτοί που θα ‘πρεπε, δεν ενδιαφέρονται, είπαμε να το κάνουμε εμείς! Δεν είναι δυνατόν, μπροστά από τον Άγιο Ανδρέα, σημείο αναφοράς της ιστορίας της πόλης και δίπλα από τον Φάρο να υπάρχουν κομματικά συνθήματα σε δημόσιους χώρους!»
Δείτε τι έκαναν οι 2 ενεργοί συμπολίτες μας:
Φάρος καθαρισμός
Η «πραγματική» τέχνη μένει… Σεβασμός! Η «καπηλεία» της τέχνης και ο βανδαλισμός, καθαρίζονται…
Φάρος καθαρισμός Φάρος καθαρισμός Φάρος καθαρισμός Φάρος καθαρισμός Φάρος καθαρισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: