ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ν. Παππάς: Συνήγορος των καναλαρχών η ΝΔ

 

«Για άλλη μια φορά, η ΝΔ λειτουργεί ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του, απαντώντας στη ΝΔ.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της» και ενημερώνει τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Επισημαίνει ότι το σκεπτικό της απόφασης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας».

«Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και ερωτά: «Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: