ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σύσκεψη για την καταγραφή της δημόσιας περιουσίας

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠ.ΕΣ. για την καταγραφή της δημόσιας περιουσίας
Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε, σήμερα, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρουσία του Υφυπουργού, κ. Γιάννη Μπαλάφα, με σκοπό των συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ΨΥΔΗΠΕΕΚ «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κληροδοτημάτων». 


Στη συνάντηση, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, κ. Πέτρος Τριάρχης, οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Κοινωφελών Περιουσιών  των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών.

Όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν ότι, η επίτευξη του καλύτερου δυνατού συντονισμού των συναρμόδιων φορέων, συνιστά την αναγκαία συνθήκη, ώστε να καταστεί εφικτή η καταγραφή των περιουσιών για την εκπλήρωση κοινωφελών σκοπών, στο πλαίσιο του έργου ΨΥΔΗΠΕΕΚ, ενώ συζήτησαν διεξοδικά και το ζήτημα της κάλυψης κενών προσωπικού. 


Ο κ. Κουρουμπλής έδωσε ζήτησε από κάθε Αποκεντρωμένη Διοίκηση να σταλούν πλήρη στοιχεία τα οποία προκύπτουν από τη μέχρι τώρα καταγραφή Δημόσιας Περιουσίας, καθώς και στοιχεία που αφορούν σε ελλείψεις προσωπικού. Θα πραγματοποιηθεί, γι’ αυτό, νέα συνάντηση σε εύλογο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: