ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για εκκένωση καταλήψεων


«Η επίλυση τέτοιων προβλημάτων να γίνονται με κατανόηση, διάλογο και συνεννόηση»

 
Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄Θεσσαλονίκης για την επιχείρηση εκκένωσης  των κατειλημμένων  κτιρίων της Θεσσαλονίκης.
 
«Με αφορμή τη δήλωση του σ. Κ. Χρυσόγονου,  μέλους της ΚΕ και ευρωβουλευτή του κόμματος,  ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει  σε όσους διαφώνησαν  ή εξακολουθούν να διαφωνούν με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του  κόμματος για την επιχείρηση εκκένωσης  των κατειλημμένων  κτιρίων της Θεσσαλονίκης, ότι το κόμμα μας ουδέποτε υποστήριξε την καταστολή και τις πρακτικές των μαζικών συλλήψεων  και των μαζικών δικών. Η πολιτική της μηδενικής ανοχής και της αντιμετώπισης κινητοποιήσεων με χημικά και ρόπαλα ανήκουν σε άλλους πολιτικούς  χώρους που κυβέρνησαν πριν το 2015.
 
 Η επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από ενέργειες  όπως οι συγκεκριμένες καταλήψεις,  οφείλουν να γίνονται με  κατανόηση, διάλογο και συνεννόηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.  Άλλωστε η αποτελεσματικότητα της μεθόδου που τελικά επιλέχτηκε, ελέγχεται, αφού δημιούργησε μια σειρά από άλλα προβλήματα.
 
Τέλος, με την ευκαιρία θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η πόλη μας θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση εάν όλοι αυτοί που σήμερα εμφανίζονται υπέρμαχοι της τήρησης της δήθεν νομιμότητας, καθίζοντας στο εδώλιο των δικαστηρίων τους καταληψίες, επιδείκνυαν  την ίδια ευαισθησία στην κατάληψη από ιδιώτες κάθε σπιθαμής ελεύθερου, δημόσιου, κοινωνικού χώρου.    
Η Γραμματεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Α΄Θεσσαλονίκης»

Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε τη διαφωνία του στην ανακοίνωση του κόμματος για την εκκένωση κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκένωση των καταλήψεων:
 
«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μας βρίσκει αντίθετους. Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: