ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Κατάμεστη φίλων και μελών η αίθουσα του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήθος κόσμου στην Παμπατραϊκή σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ & BINTEO  Στον Εμπορικό Σύλλογο
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.


Πλήθος αριστερών επιβεβαίωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα στην κοινωνία, που θέλει να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία να κυβερνήσει


  
O Ανδρέας Ριζούλης, (στο μέσον) συντονιστής 
Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.


Με την συμμετοχή δεκάδων συμπολιτών διεξήχθηκε απόψε στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών η ανοικτή παμπατραϊκή σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. 
 
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία  σε πλήθος αριστερών να επιβεβαιώσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα στην κοινωνία, που θέλει να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία να κυβερνήσει.
 
Και αυτέςείναι εκτιμήσεις μελών και φίλων, που αποψε είχαν την τιμητικήν τους, να μιλήσουν για το μέλλον της πολιτικής κατάστασης που διαμορφώνεται.
 
Στο προεδρείο τιμητική θέση κατήχαν η βουλευτής Αχαΐας και υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, ο συντονιστής της ΝΕ Ανδρέας Ριζούλης και ο επικεφαλής της ΡΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων Κώστας Σπαρτινός, ενώ την εισήγηση έκανε ο δεύτερος.   
 
Από τις ομιλίες των μελών και φίλων, οι οποίες ήσαν αρκετές, κοινό συμπέρασμα που μετέφεραν στην αίθουσα, ήταν η ελπίδα ότι κάτι νέο γεννιέται βασισμένο σε στέρεες βάσεις και με την εμπειρία των μηνών διακυβέρνησης για οδηγό. Και αυτό γέμισε ενθουσιασμό τους ομιλητές, που τον μετέφεραν με τις ομιλίες τους στους παραβρισκόμενους. 

Η σύσκεψη διεξήχθη ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα καθώς και το πώς θα κινηθεί το κόμμα σε τοπικό επίπεδο μέχρι τις κάλπες.
Παράλληλα χθες έφυγαν για τα κεντρικά της Αθήνας τα  ονόματα των Αχαιών οι οποίοι θέτουν εαυτούς στη διάθεση του κόμματος για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

(Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από το σάιτ του Thebest.gr)
 

Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας  

Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, δηλώνει έτοιμη να δώσει όλες τις δυνάμεις της, για την ανάγκη να εκφραστεί  και στο επίπεδο των εκλογών το ΟΧΙ μέχρι τέλους.
Η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου παραμένει ανοιχτή, με τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας να καταθέτουν προτάσεις από όλο τον νομό Αχαΐας, από πρόσωπα, που όμως δεν είναι  ικανά να διεμβολίσουν το πολιτικό σκηνικό. Πάντως από την ανάγνωση των ονομάτων της Επιτροπής δεν φαίνεται να είναι στελεχομένη από άτομα με ικανή διαπερατότητα στην κοινωνία.
Το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας λειτουργεί ήδη στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου (Πλ. Γεωργίου 18), στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: