ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Περιφέρεια Αττικής: Ζημιώσατε 9 εκατ. ευρώ τους πολίτες


Περιφέρεια Αττικής κατά ΕΔΣΝΑ: Ζημιώσατε 9 εκατ. ευρώ τους πολίτες
 

Σκληρή επίθεση στην πρώην διοίκηση του ΕΔΣΝΑ

Σκληρή επίθεση στην πρώην διοίκηση του ΕΔΣΝΑ εξαπολύει η περιφέρεια Αττικής με αφορμή την περίεργη υπόθεση των 9 εκατομμυρίων ευρώ.


Η Περιφέρεια θέτει μια σειρά καυτών ερωτημάτων για το πως έφτασε οπλεονασματικός ΕΔΣΝΑ να χρωστά εννέα εκατομμύρια σε τόκους υπερημερίας  (σχετικό άρθρο της ΑΥΓΗΣ εδώ) επειδή καθυστέρησε να πληρώσει σε κοινοπραξίες, σχετικά εντάλματα  επί 473 ημέρες!

Διαβάστε αναλυτικά τι σημειώνουν κύκλοι της Περιφέρειας 

Ο εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΣΝΑ, στη μη απάντησή του (29/9) σχετικά την έρευνα που ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) σχετικά την πρόκληση αδικαιολόγητα υψηλών τόκων υπερημερίας σε βάρος της περιουσίας του, περί πολλών τυρβάζει πλην όμως δεν λέει τίποτε ουσιαστικό επί του συγκεκριμένου.

Δεν λέει δηλαδή τίποτε περί της πρόκλησης ζημίας ύψους 9.000.000 ευρώ σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, σε βάρος των πολιτών.

Ο εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΣΝΑ δεν λέει τίποτε για το πώς σε περίοδο που το κάθε ευρώ μετράει, η πρώην διοίκηση του ΕΔΣΝΑ επέτρεψε την πρόκληση ζημιάς σε βάρος του 9.000.000 ευρώ.

Δεν απαντά στο πώς και το γιατί δεν πληρώνονταν τα Χρηματικά Εντάλματα στις κοινοπραξίες.
Δεν απαντά στο πώς ένα Χρηματικό Ένταλμα καθυστέρησε 473 ημέρες!

Δεν απαντά στο γιατί, εφόσον όπως ο ίδιος παραδέχεται ήταν πλεονασματικός ο ΕΔΣΝΑ, οι υπηρεσίες του δεν ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις του έναντι των κοινοπραξιών.
Δεν διαψεύδει το γεγονός της τοκοφορίας.

Το μόνο που κάνει είναι να επιχειρεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις προκειμένου να συσκοτίσει την πραγματικότητα και τη ζημία τόσων εκατομμυρίων σε βάρος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: