ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσληψη 53 εποχιακών ατόμων στο Δήμο Πατρέων



Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου - Παράταση 2 μηνών στο Πρόγραμμα για τη Φτώχεια - Έναρξη λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σχολικού Έτους 2015-2016


Η Αναπληρώτρια Υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο  Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιος για τα θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης ανακοίνωσαν την παράταση της χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας μέχρι τη λήξη της Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013.

Κατά τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία τους έως τις 31-12-2015. 


Στο μεταξύ από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 53 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Πατρέων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα:

-4 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
-2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ – ΟΜΑΔΑΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄)
-2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ – JCB – ΟΜΑΔΑΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ Δ΄)
-5 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΑΡΩΘΡΩΝ  (ΟΜΑΔΑΣ Ι΄ ΤΑΞΗΣ Γ΄)
-4 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
-4 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)
-2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ)
-30 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Πρωτόκολλο), Μαιζώνος & Βότση (είσοδος από Μαιζώνος – ισόγειο) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πατρέων, Παντανάσσης 30, Τ.Κ.26221, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη Βασιλικής Κοτσάλου (2613610235, 291).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από αύριο Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και λήγει  Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015.

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2015, μαζί με το παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «23-1-2015» καθώς και το ειδικό έντυπο αίτησης –υπεύθυνης δήλωσης θα διατίθενται από την υπηρεσία μας στην διεύθυνση Παντανάσσης αρ. 30, β’ όροφος, και από το site του Δ. Πατρέων (www.e-patras.gr). 

Πληροφορίες: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμ. Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τηλ: 2613 610235, 291, 223, 224.



Παράταση 2 μηνών στο Πρόγραμμα για τη Φτώχεια

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υφυπ. Θεανούς Φωτίου στις ανάγκες του προγράμμματος στην Πάτρα για τη φτώχεια. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη με το γραφείο της Υφυπ.  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανούς Φωτίου, ο Δήμαρχος ζήτησε να διασφαλιστούν, από πλευράς εργασίας, οι 21 εργαζόμενοι που απασχολούνται στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας (συσσίτια, τράπεζα τροφίμων, ιματιοθήκη) πρόγραμμα το οποίο λήγει στις 4 Οκτώβρη.

Απαντώντας θετικά η Υφυπ. διαβεβαίωσε πως το πρόγραμμα θα παραταθεί για 2 μήνες. Οι δομές έπειτα θα αξιολογηθούν και όσοι εργάζονται σε δομές που δε θα συνεχιστούν, θα μεταφερθούν σε άλλες. ‘

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πατρέων, από τις 20 Φεβρουαρίου 2015, είχε ζητήσει να ενταχθούν αυτοί οι εργαζόμενοι στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου και να δοθούν οι αναγκαίες πιστώσεις. Πλην όμως το αίτημα αυτό απορρίφθηκε, διότι είναι αντίθετο  στις μνημονιακές δεσμεύσεις που απαγορεύουν τις προσλήψεις αναγκαίου προσωπικού, σε όλο τον Δημόσιο Τομέα.


Έναρξη λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Σχολικού Έτους 2015-2016

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς» για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η έναρξη ορίστηκε για την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ανδρέας Αθανασόπουλος, ενημέρωσε με επιστολή του τις Διευθύνσεις  Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης, αλλά και τους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων Δήμου Πατρέων, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μικρών μαθητών, στις δραστηριότητες του Πάρκου.

Κατά το τρέχoν σχολικό έτος η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν εκτός από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και μαθητές της 1ης Γυμνασίου του Δήμου αλλά και σχολείων άλλων Δήμων, εφόσον το επιθυμούν.
Οι μαθητές των Σχολείων θα έχουν την δυνατότητα να το επισκέπτονται κατόπιν προγραμματισμού όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας  από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, με βάση τις υφιστάμενες υποδομές και εγκαταστάσεις, θα γίνεται με τον εξής τρόπο:

Το Πάρκο μπορεί να υποδέχεται καθημερινά μαθητές μίας τάξης ενός σχολείου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τις 9 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ.

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολείων και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Αθανάσιο Πάνου τηλ: 2610421850 & 6978721955) προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη του τμήματος τους.

Ο προγραμματισμός της επίσκεψης θα γίνεται αυστηρά για το επόμενο δίμηνο  προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας σε τμήματα που αναβλήθηκε η επίσκεψή τους λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η επίσκεψη αυτών των τμημάτων θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα την αμέσως επόμενη  διαθέσιμη ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: