Aποκαλυπτικές για την «πάγια και σταθερή διασύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί» είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της Ν.Δ., Νικήτα Κακλαμάνη, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


«Οι αναφορές του έμπειρου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα επιχειρηματικά τζάκια που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου, είναι ενδεικτικές του ότι στο εσωκομματικό πεδίο της Ν.Δ. αντιπαρατίθενται τα συμφέροντα της διαπλοκής και όχι οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων», τονίζει το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Κακλαμάνης είχε μιλήσει για επιχειρηματίες πίσω από υποψήφιους για τη θέση του προέδρου στη Ν.Δ, τονίζοντας πως πίσω από υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος υπάρχουν «επιχειρηματικά τζάκια».

«Ακούω περίεργα πράγματα. Ακούω ότι...πίσω από τους περισσότερους υποψήφιους βρίσκονται επιχειρηματικά τζάκια. Δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στους πολλούς και ανώνυμους και όχι στους λίγους και επώνυμους» πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.