ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Απορρίφθηκε το σχέδιο για το θαλάσσιο μέτωπο Πάτρας

Πάτρα: "Ηχηρό" ΟΧΙ του Δημοτικού Συμβουλίου στο σχέδιο συνεργασία με τον ΟΛΠΑ για το Θαλάσσιο Μέτωπο - Ποίοι καταψήφισαν  Έγινε δεκτή η εισήγηση του Κώστα Πελετίδη
 
Η εισήγηση του Δημάρχου ψηφίστηκε από ευρεία πλειοψηφία
 
Απορρίφθηκε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το σχέδιο Προγραμματικής Συνεργασίας ΟΛΠΑ Α.Ε. – Δήμου Πατρέων, που απέστειλε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας κι αφορούσε το Θαλάσσιο Μέτωπο της Πάτρας.  
 
Η σχετική εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη ψηφίστηκε από ευρεία πλειοψηφία του Σώματος και συγκεκριμένα από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και από τις παρατάξεις «Ανυπότακτη Πολιτεία», «Πάτρα η δική μας πόλη», «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», «Κοινοτικόν».
Η παράταξη «Νέα Πόλη» και «Τώρα για την Πάτρα» αν και απέρριψαν το σχέδιο, ψήφισαν δική τους πρόταση, ενώ απείχαν από την ψηφοφορία οι παρατάξεις ΡΑΠ, «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», και «Πάτρα Δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: