ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Θα στήσουν «άγαλμα» στον Νουρέγιεφ πριν πεθάνει


Αποφάσισαν να στήσουν «άγαλμα» στον Νουρέγιεφ πριν πεθάνει. Ακρότητες που δεν έχουν σχέση με το φίλαθλο πνεύμα αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία,  για την υστεροφημία του, το φιλοκυβερνητικό συμβούλιο του ΠΕΑΚ στην Πάτρα και να τις επικυρώσει διά της παρουσίας του υφυπουργού Αθλητισμού  Λευτ. Αυγενάκη!
Τέτοια «αγάλματα» εν ζωή, στήνονταν μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα, τύπου Στάλιν, Σαντάμ, Μάο και άλλων σε χώρες ασιατικές!
Αλλά τι σημασία έχουν αυτά, όταν στα υπόλοιπα κυβερνητικά κατορθώματα τα έχει κάνει μούσκεμα η ΝΔ; Τι δηλαδή θα την πειράξει που θα προβεί σε τέτοιο ακροβατισμό; Ή ότι η δεοντολογία επιβάλλει αυτές οι τιμές να φυλάσσονται στα άτομα ως "άρωμα" που θα συνοδεύει την μνήμη τους μετά θάνατο;
Τέλος πάντων...

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:  
«Το ΠΕΑΚ Πάτρας προσκαλεί στην εκδήλωση μετονομασίας του κλειστού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι, σε Σάλα «Κώστας Πετρόπουλος»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα και θα την τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης
Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΚ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το όνομα του Κώστα Πετρόπουλου στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι, σε τακτική του συνεδρίαση στις 4 Νοεμβρίου ως ελάχιστη αναγνώριση τιμής σε έναν αθλητή που έβαλε τις βάσεις του υψηλού επιπέδου τόσο στο τοπικό όσο και στο ελληνικό μπάσκετ.
"Στο γήπεδο αυτό που ο «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ χόρεψε αμέτρητες φορές γεμίζοντάς μας με συγκίνηση και υπερηφάνεια, οφείλουμε να δώσουμε το όνομά του αποδίδοντας την ελάχιστη τιμή για την τεράστια προσφορά του στον Αθλητισμό", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Νίκος Παπαδημάτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: