ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Καλό χειμώνα και καλοτάξιδοι στους δρόμους που χαράξαμε από το 2015!

Πλεύση, ανάμεσα από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες, αλλά με ούριο άνεμο για ελπιδοφόρο μέλλον!

Και ξανά στην ίδια ρότα. Επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές 2022, που μπορεί το Istologio να βρισκόταν σε άδεια, ο διαχειριστής του όμως  από την σελίδα του fb δεν έπαψε να παρακολουθεί την επικαιρότητα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τα διαδικαστικά για την 4η έκδοση του μνημειώδους βιβλίου της πόλης, με τις 700 σελίδες «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» από τις βιβλιεκδόσεις Gotsis, που πια βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. 

Τα σχολεία άνοιξαν και η γνώση της πολιτικής ενημέρωσης και του σχολιασμού από το Istologio επανέρχεται. Πλεύση λοιπόν, ανάμεσα από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες, αλλά με ούριο άνεμο για ελπιδοφόρο μέλλον, ότι η πολιτική ζωή του τόπου στο τέλος του φουρτουνιαμένου θαλάσσιου δρόμου θα προβάλλει πολλά υποσχόμενη για την απαλλαγή του τόπου από την λαίλαπα του Μητσοτακέικου, που πολύ λίγη σχέση έχει σήμερα με όσα υπόσχονταν πριν τρία χρόνια!

Σας εύχομαι Καλό χειμώνα και καλοτάξιδοι στους δρόμους που χαράξαμε από το 2015!  

_____________

Σημείωση: Ο αποκλεισμός του Istologiou G. Mosxou, συνεχίζεται για 4η χρονιά, σε χαλαιπές εποχές της ΝΔ, ενδεικτικό της κουτσουρεμένης Δημοκτατίας κι αυτό, που ζούμε ! Το μήνυμα που λαμβάνει είναι το παρακάτω:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: