ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την διάβρωση ακτών!

 


 Αποκατάσταση της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ποδηλατόδρομος

Παρουσιάστηκε η μελέτη αποκατάσταση της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου. Έγινε αναλυτική παρουσίαση από μελετητές - ειδικούς επιστήμονες του δρόμου, της διάβρωσης των ακτών και του ποδηλατοδρόμου μήκους περίπου 4χλμ.

«Είναι ένα φαινομενικά απλό αλλά δύσκολο έργο. Καταρχάς, διότι περιέχει το υγρό στοιχείο, το οποίο δυσκολεύει κάθε ενέργεια, δεύτερον επειδή πρέπει να συνυπάρξουν ομαλά πεζή, ποδηλάτες και αυτοκίνητα, θα γίνει ένας μεγάλος παρκοπεζόδρομος. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το αποτέλεσμα της μελέτης και διεκδικούμε την πλήρη εφαρμογή της».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων: Ρίου, Ακταίου, Καστελοκάμπου, Αγίου Βασιλείου και Αραχωβιτίκων, καθώς επίσης αρκετά μέλη του ΣΕΑΔΕ,επιχειρηματίες, κάτοικοι του Ρίου, πολιτικοί μηχανικοί, ο Συντονιστής του ΣΕΑΔΕ, η πολιτευτής της Ν.Δ Ευσταθία Γιαννιά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Σβόλης και Θεόδωρος Ξυλιάς. Ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση για όλα τα τοπικά προβλήματα της δημοτικής ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: