ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδικό Δικαστήριο στα κρυφά, όπως στις δίκες της Μόσχας

 Η ΝΔ δεν αντέχει την δημοσιότητα της εκδικητικότητάς της φοβούμενη αντιδράσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που ήδη την έχουν με την πλάτη στον τοίχο

Επιστροφή στην εποχή του Στάλιν τότε που οι δίκες της Μόσχας κατά των αιρετικών αντισταλινικών γίνοντας στα κρυφά και όχι στο φως της δημοσιποτητας. 

Εκεί παραπέμπει συνειρμικά η απόφαση της πλειοψηφίας των δικαστών του Ειδικού Διαστηρίου, που λέστησε η ΝΔ για να δικάσει στους Δημ. Παπαγγελόπουλο και Ελένη Τουλουπάκη!

Η ΝΔ δεν αντέχει την δημοσιότητα της εκδικητικότητάς της φοβούμενη αντιδράσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που ήδη την έχουν με την πλάτη στον τοίχο!

 Απέρριψε το Ειδικό Δικαστήριο  το αίτημα των συνηγόρων των παραπεμπομένων εισαγγελέων για συνεχή τηλεοπτική κάλυψη της δίκης. Συγκεκριμένα, απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία (8 έναντι 5), παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

Από τα 13 μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου μειοψήφησαν τα πέντε που είναι: Βασιλική Ηλιοπούλου (πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου), Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Παναγιώτης Τσούκας, Βαρβάρα Ραφτοπούλου και Βασίλειος Αραβαντινός.

Το Ειδικό Δικαστήριο εκτίμησε ότι δεν υφίσταται σημαντικό ουσιώδες δημόσιο συμφέρον για να καλυφθεί η δίκη. Ωστόσο νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή δήλωσε ότι συναινεί στο να καλυφθεί πλήρως η δίκη, καθώς συμβάλλουν και λόγοι δημοσίου συμφέροντος.

Η Ελ. Τουλουπάκη από την πλευρά της υποστήριξε ότι δεν φοβάται τη δημοσιότητα και το τεκμήριο αθωότητας καθώς έχει «κρυστάλλινες θέσεις».

Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: