ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στον τοίχο της Διαφάνειας στήνουν την κυβέρνηση

Η επίτροπος Βιέρα Γιούροβα  θα έχει συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα και την πρόεδρο του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα καθώς και με τον Συνήγορο του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη για τις υποκλοπές!

Απολογούμενη θα βρεθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αξίες και την διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα. Πρόκειται για μία επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, καθώς έρχεται στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να «θάψει». 

Μάλιστα η Βιέρα Γιούροβα θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γιάννη Οικονόμου και τον Κώστα Τσιάρα, ζητώντας εξηγήσεις μεταξύ άλλων για το κράτος δικαίου στη χώρα μας και την ελευθερία των ΜΜΕ. Δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα καθώς και με τον Συνήγορο του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη.

Παράλληλα την ερχ. Τετάρτη  στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συναντηθεί με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Συγκεκριμένα, στις 14:00 τοπική ώρα θα συναντηθεί με την Ευρωπαία Επίτροπο Ευρωπαϊκών Αξιών και Διαφάνειας, Βέρα Γιούροβα.

Νωρίτερα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χουάν Λόπεζ Αγκιλάρ.

Στις 15:00 θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου καθώς και στα εγκαίνια της αίθουσας «Μανώλης Γλέζος» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: