ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Σε οργασμό οι... σμπίροι του Πελετιδέικου !

Στα βήματα των σανοφάγων του ΣΚΑΪ βαδίζει το Πελετιδέικο στην Πάτρα. Μόλις ακουστεί αντίθετη άποψη σπεύδουν να την σκεπάσουν σηκώνοντας σκόνη προκάλυψης! Και οι σμπίροι πιάνουν εργασία...

 

Τρέχουν να σκεπάσουν το ξεγύμνωμα του Πελετίδη, που ανέχθηκε, αν δεν οργάνωσε την ανάρτηση της αήθειας στο σάιτ του Δήμου Πατρέων! Παρατηρήσεις για το patrinaki, που ξεκατινιάστηκε!

Σε προσπάθεια προστασίας του Δημάρχου Πελετίδη, που ξεγυμνώθηκε μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Ρώρου, επιδίδονται οι... σμπίροι του Πελετιδέικου, μέσα από το διαδίκτυο. Φαίνεται πως δεν τους αρκεί η χρήση της ιστοσελίδας του Δήμου Πατρέων για τηνν οποία πληρώνουν όλοι οι Πατρινοί και καλούν σε επικουρία τα μπλοκ που κάνουν δουλικές υποκλίσεις, αφού σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του ΠΓ του κόμματος απαγορεύεται να διατηρούν fb ή blogs τα μέλη του κόμματος, καθώς αυτό το θεωρούν αστική συνήθεια!

Έτσι λοιπόν διαβάζουμε την δουλική υπόκλιση στο patrinaki :   

«Η θέση και η στάση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας επιβεβαιώνεται. Δεν είναι λύση για τα προβλήματα των εργαζομένων η βιομηχανία των δικαστηρίων που έχει στηθεί στις πλάτες τους, στις πλάτες του Δήμου Πατρέων και του πατραϊκού λαού και η οποία βλέπουμε ακόμα μία φορά ότι δεν έχει τέλος».

Αυτά λέει το blog και η αναφορά είναι ευθεία κατά των εργαζομένων που προσέφυγαν στα δικαστήρια για υπεράσπιση του δικαίωματός τους στην εργασία!  Ούλτρα κομμουνιστική θεώρηση, θα μου πείτε. Κι εγώ να συμφωνήσω;

Και συνεχίζει με λιβανωτό το patrtinaki, που ξεκατινιάστηκε:  

«Όλοι γνωρίζουν τι θα γινόταν με τους συμβασιούχους αν ήταν δήμαρχος ο Παπαδημάτος, ο Αλεξόπουλος, ο Ρώρος, ο Ψωμάς, ο Νικολόπουλος, ο Τζανάκος και οι λοιποί. 

Πολλούς άλλωστε τους έχουμε ήδη δει στην πράξη. Θα έκαναν αυτό που κάνουν τα κόμματά τους, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ κλπ. πανελλαδικά, δηλαδή δεν θα έθεταν καν το θέμα προς συζήτηση!».

Θα  απαντήσω ότι με θα και με όταν δεν δίνεται απάντηση στα προβλήματα. Αφορισμοί ναι, λύσεις όχι!

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μοναδικός, κοινός σκοπός τους, είναι να απαλλαγούν από την αγωνιστική Δημοτική Αρχή, καθώς έχουν χάσει την πρόσβαση στην τοπική ''κουτάλα'', την πρόσβαση που είχαν για δεκαετίες και άφησαν πίσω τους συντρίμμια, ενώ έμειναν στην ιστορία για την αντεργατική τους στάση».

Μιλάει για κουτάλα  ο σμπίρος του Πελετίδη, που έχει αναγάγει τις πάσες στα ΜΜΕ και τις αναθέσεις στους φίλους εργολάβους  σε επιστημονικό επίπεδο! Ας είναι ο καθένας κρίνεται...

Μας προτείνει μάλιστα με ύφος σοβαροφανές, αναρτώντας φωτογραφία του συνόλου των επικεφαλής της αντιπολίτευσης και το θεωρεί μεγάλο έγκλημα την συνεννόηση των παρατάξεων για τα δημοτικά θέματα. Προφανώς αυτά θα τα λύσει ο Άρχων Πελετίδης.

Γι αυτό εξανίσταται:

«Κύριοι σοβαρευτείτε. Η φωτογραφία είναι απλώς άλλη μια απόδειξη τη στρατηγικής σας σύμπλευσης που σας χωρά... όλους όσοι έχετε εικόνισμα και λιβανίζετε αυτή την πολιτική, ακροδεξιούλιδες, δεξιούληδες, κεντρώους, μισοκεντρώους, αριστερούλιδες και διάφορους άλλους...».

 

Χρήσιμη υπενθύμηση για όσα προηγήθηκαν

Την υπενθύμηση για όσα συνέβησαν με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς μας κάνει ο Γιώργος Ρώρος:

«Βασικό επιχείρημα για τη θετική έκβαση της απόφασης του δικαστηρίου υπέρ των απολυμενων της Κοινωφελούς ήταν ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ότι ο εργοδότης Δήμος Πατρέων διαθέτει τα χρήματα για την πληρωμή μισθών και ασφαλιστικών εισφορών.

Αυτό όφειλε να στηρίξει στη δικάσιμο, όποιος εκπροσωπούσε το Δήμο. Αυτό το γνώριζε η δημοτική αρχή γιατί το 2019 υπήρξε διακοπή στην αντίστοιχη συνεδρίαση του δικαστηρίου προκειμένου να προσέλθει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να συνομολογήσει τα παραπάνω.

Στο δικαστήριο όμως του Πειραιά, ο Δήμαρχος Πελετίδης δεν προσήλθε. Έταξε στους απολυμένους ότι θα προσέλθει και τους πούλησε

Τους εργαζόμενους περιέπαιξε η δημοτική αρχή και το 2019 με την υπόσχεση μονιμοποίησης, τους έστελνε όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάληψη.

Την επομένη των εκλογών όπως ήταν φυσικό τους ξέχασε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: