ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΟΔΗΠ: Αγοράζει λεωφορείο με... διαστημική τιμή

Αυτό ελίναι το μίνι μπας των 114.000 ευρώ που θα προμηθευτεί ο Δήμος. Διαφώνησε η αντιπολίτευση με το ύψος της τιμής.

 


Στη φωτογραφία, δείχνεται το mini bus που θα προμηθευτεί ο ΚΟΔΗΠ, αλλά η τιμή του των 114 χιλ. ευρώ δεν αναφέρεται. Μάλλον θα ντρέπονται εκεί στην Μαιζώνος και δεν την αναφέρουν

Στο σάιτ του Δήμου Πατρέων αναφέρεται η αγορά αυτοκινήτου από τον ΚΟΔΗΠ διαστημικού τύπου, που η τιμή του προσιδιάζει με οχήματα υψηλού βαλαντίου. Δικαιολογείται δε για την υπέρογκη τιμή του ότι «συγκεκριμένο mini bus, είναι σύγχρονων προδιαγραφών, με περισσότερες και ποιοτικότερες δυνατότητες, ακριβότερο γι αυτό από τα προηγούμενα», λες και οι γονείς των παιδιών που θα μεταφέρει απαίτησαν να είναι το ύψος της τιμής στις 114.00 ευρώ, όπως επέλεξε στον ΚΟΔΗΠ η πλειοψηφία Πελετίδη! Αντιθέτως θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι πιο συμβατό με την οικονομική δυσπραγία της εποχής μας άλλα...

Αλλά προτίμησαν να σηκώσουν φιλιππικούς κατά της αντιπολίτευσης που δεν ενέκρινε την σπατάλη όταν προσφέρονται οχήματα για την ίδια δουλειά με τα μισά λεφτά!

«Άραγε τι θα πουν για τη στάση τους αυτή στους γονείς και τα παιδιά των ΚΔΑΠΑμεΑ που το  περιμένουν;» το όχημα αναρρωτιέται δήθεν αθώα το ιερατείο του Πελετίδη, χωρίς να απαντά επί της ουσίας της κριτικής που του γίνεται!

Στη φωτογραφία, δείχνεται το mini bus που θα προμηθευτεί ο ΚΟΔΗΠ, αλλά η τιμή του των 114χιλ. ευρώ δεν αναφέρεται. Μάλλον θα ντρέπονται εκεί στην Μαιζώνος και δεν την αναφέρουν για να μην τους κράξουν οι φτωχοί δημότες που υποτίθεται ο Δήμος προστατεύει!

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), αποφάσισε κατά πλειοψηφία,  την προμήθεια ενός  mini bus, για την μεταφορά των παιδιών με ειδικές ανάγκες, που φιλοξενούνται στα ΚΔΑΠΑμεΑ.  Έτσι θα ανανεωθούν τα οχήματα, που διαθέτει, ενώ με αυτό το όχημα, θα μειωθούν τα δρομολόγια και τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά περισσότερο χρόνο στις δομές.

Το συγκεκριμένο mini bus, είναι σύγχρονων προδιαγραφών, με περισσότερες και ποιοτικότερες δυνατότητες, ακριβότερο γι αυτό από τα προηγούμενα, αφού θα διαθέτει  χώρο για δυο αναπηρικά αμαξίδια, 12 επιβάτες, αναβατόριο υδραυλικό ή ηλεκτρικό στο όπισθεν του οχήματος, επιβίβαση στο πλάι με ηλεκτρικό σκαλοπάτι, ψηφιακό ταχογράφο, air condition, θα είναι ευέλικτο στην κίνηση μέσα στην πόλη, κ.λπ.

Η μελέτη των τεχνικών προδιαγραφών, το κόστος του, η κατάρτιση και η σύνταξη των όρων του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια του είχαν εγκριθεί με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Τη συγκεκριμένη απόφαση, δεν ψήφισαν οι παρατάξεις «Πάτρα Ενωμένη», «Νέα Πάτρα», «Πάτρα η Δική μας Πόλη» και «Κοινοτικόν», αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, ότι δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση προβλημάτων των δημοτών μας και ιδιαίτερα αυτών των ευάλωτων ομάδων, αλλά το πώς να βάλουν εμπόδια και να καθυστερήσουν το φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής, διαβάλλοντας το κύρος και την αποτελεσματικότητά της. 

Άραγε τι θα πουν για τη στάση τους αυτή στους γονείς και τα παιδιά των ΚΔΑΠΑμεΑ που το  περιμένουν;».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

https://www.e-patras.gr/el/kodip-promitheia-mini-bus-gia-tin-metafora-ton-paidion-poy-filoxenoyntai-sta-kdapamea-me-ayto-ohima

Δεν υπάρχουν σχόλια: