ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μαριάννα Μπαρτζάκλη: Η μάνα σε απελπισία!



Η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων διαψεύδει τις δικαιολογίες του Δήμου Πατρέων ότι το β'  Γυμνάσιο είναι διατηρητέο!

Μία ανάρτηση της Μαριάννας Μπαρτζάκλη, που είναι εκδηλωτική της αναλγησίας που επικρατεί  στα ενδότερα του Δήμου που δημαρχεύει ο Κ. Πελετίδης, αποτελεί την κορονίδα  των όσων συμβαίνουν στον τρίτο δήμο της χώρας.

Η ιστορία έγινε γνωστή πια και εν συντομία την αναφέρουμε για τυχόν αναγνώστες που διέλαθε της προσοχής των και ίσως νομίσουν πως είμαστε υπερβολικοί;

Προ ημερών στο Β' Γυμνάσιο Πατρών, επί της οδού Μαιζώνος, εμφανίστηκε μαθητής με ειδικές επιδεξιότητες. Χαρίν αυτών χρειάζεται η εγκατάσταση ανελκυστήρα, ώστε ο μαθητής να μην αποκλειστεί από την μόρφωση!

Το σχετικό αίτημα υπεβλήθη αρμοδίως προς τον Δήμο Πατρέων, που έχει υπό την αρμοδιότητά του την β/βάθμια εκπαίδευση. Αίτημα που σε δήμους άλλων χωρών θεωρείται αδιανόητο, καθώς η αρμόδια υπηρεσία αναλαμβάνει αυτομάτως  να ενισχύσει  την δυνατότητα μάθησης του μαθητή, καθώς αυτό το δικαίωμα της πρόσβασης ανήκει σε όλους. Να έχει δηλαδή πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία, όπως όλος ο κόσμος. Ειδικές ράμπες ώστε να κυκλοφορεί  ανεμπόδιστα κ.ό.κ.

Όμως από τον Δήμο Πατρέων έγινε το ακριβώς αντίθετο, συνοδευόμενο από ψεύτικες δικαιολογίες.

Γι αυτά γράφει στο διαδίκτυο η απελπισμένη μάνα του μαθητή, που έφθασε να αναζητήσει η ίδια την αλήθεια. Αλήθεια που πόνεσε το ιερατείο της Μαιζώνος και ώθησε τους πιστούς του να προσπαθήσουν ώστε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Υπό αυτό το κλίμα του ζόφου, ως μάνα τυλιγμένη στην απελπισία, η Μαριάνα Μπαρτζάκλη, γράφει τα παρακάτω:

«Η αλητεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο...

Πελετίδης και αντιδήμαρχοι του ψεύδονται και κοροϊδεύουν!

Marianna Bartzakli ·

Ως δημότης ΑΠΑΙΤΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Και εξηγεί:

«Για να το πάρουμε από την αρχή ... Πριν ένα μήνα ένα δημοσίευμά μου έγινε αφορμή για κινητοποίηση παραγόντων της πόλης μας. Ήταν η δυσφορία μου και η αγανάκτησή μου στην ανυπαρξία εργασιών προσβασιμότητας στο γυμνάσιο του γιου μου.

Με αφηγήματα περί σκοπιμοτήτων, περί αδικαιολόγητου θορύβου προσπάθησαν να μειώσουν τη σοβαρότητα του γεγονότος. Το τελευταίο αφήγημα ήταν ότι το κτίριο είναι διατηρητέο και ότι χρειάζονται άπειρες άδειες. Αν θυμάμαι καλά "και μια βίδα να μπει χρειάζεται άδεια" ειπώθηκε.

Έκανα λοιπόν το αυτονόητο. Ζήτησα να μάθω αν είναι διατηρητέο και την αλληλογραφία για τον περιβόητο ανελκυστήρα. Επισυνάπτω τις απαντήσεις!!!!!

Όχι μόνο δεν είναι διατηρητέο αλλά ούτε αίτηση για εργασίες έγινε ποτέ!!!!

Τι θλιβερό να πρέπει να ψάχνουμε μόνοι μας την αλήθεια...».

Και στο υστερόγραφο, καταλήγει:  

«Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα να κατεβάσω, να διορθώσω και δεν ξέρω τι άλλο τη δημοσίευση μου γιατί πλήττεται η εικόνα του Δήμου. Μόνοι σας την υποβαθμίζετε!!!!!».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: