ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτεθειμένος Μητσοτάκης από την διαχείριση της πανδημίας

 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του επιδημιολόγου Θεόδωρου Λύτρα, μεταξύ των ασθενών που δεν μπήκαν σε ΜΕΘ, σχεδόν όλοι πέθαναν (1.084 ασθενείς, 97,7%)

Βαρύτατα εκτεθειμένος βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με την διαχείριση πανδημίας της, μετά και τη σημερινή δημοσιοποίηση του δεύτερου μέρους της έκθεσης  Τσιόδρα - Λύτρα (το οποίο υπογράφει μόνο ο δεύτερος), καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας από το βήμα της Βουλής είχε ξεστομίσει ότι είτε κάποιος ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκεται διασωληνωμένος εντός ΜΕΘ είτε εκτός είναι το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του επιδημιολόγου Θεόδωρου Λύτρα, μεταξύ των ασθενών που δεν μπήκαν σε ΜΕΘ, σχεδόν όλοι πέθαναν (1.084 ασθενείς, 97,7%).

Αποκαρδιωτικά και ενδεικτικά της κάκιστης κατάστασης, στην οποία βρέθηκε εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας αλλά και συνεχίζει να βρίσκεται παρά την σημερινή ύφεση το ΕΣΥ, είναι τα στοιχεία και για όσους διασωληνώθηκαν εντός ΜΕΘ, καθώς το 72,7% των ασθενών (9.382 άνθρωποι) έχασαν τη ζωή τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία από την αρχή της πανδημίας, 33.111 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Με μία σκληρή ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος το δεύτερο μέρος της μελέτης του Θεόδωρου Λύτρα, που αποκάλυψε ότι πέθαναν σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι με κορωνοϊό που δεν μπήκαν σε ΜΕΘ.

«Η χώρα συνεχίζει να καταγράφει αρνητικές πρωτιές σε απώλειες. Η μελέτη Λύτρα αποκαλύπτει: 97,7% οι απώλειες εκτός ΜΕΘ, 72,7% σε ΜΕΘ. Αυτό το σύστημα υγείας λειτουργεί με 10.000 λιγότερους μόνιμους εργαζόμενους σε σχέση με το 2019. Υγειονομικό έγκλημα με υπογραφή Μητσοτάκη» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και παραθέτει πίνακα με τους θανάτους στην Ελλάδα από κορωνοϊό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: