ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Απαράδεκτη δημοσίευση της δημοτικής αρχής Πελετίδη

 

 

Η οποία εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά, γράφει το left.gr

«Η απαράδεκτη δημοσίευση της δημοτικής αρχής Πελετίδη για την Ώρα Πατρών δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη - «Στα βήματα του Γκαίμπελς η δημοτική αρχή» επισημαίνει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ - «Ελεεινή» χαρακτήρισε την δημοσίευση στην κεντρική σελίδα του δήμου Πατρέων που εξισώνει την αξιωματική αντιπολίτευση με την ακροοδεξιά» ηγράφει το left.gr, δίνιντας πανελαδική διάσταση στο αηθές ζήτημα που ανέκυψε στον Δήμο Πατρπέων κατ' αντιγραφή του δημάρχου  Μπέου στον Βόλο! 

«Την απαράδεκτη δημοσίευση από την κεντρική σελίδα του Δήμου Πατρέων σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών». Η δημοτική αρχή προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου δημοσίευση στο Facebook προσπαθώντας να εξισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά. Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε φαίνεται ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών και δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Ρώρος, να συνομιλεί κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με τον Ν. Νικολόπουλο, επίσης δημοτικό σύμβουλο».

Στην συνέχεια το σάιτ δημοσιεύει τιςαπαντήσεις που δόθηκαν στην δημοτική αρχή από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, που χαρακτήρισε «ελεεινή» την  ανάρτηση του δήμου Πατρέων, αλλά και την υπενθύμιση της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ που καυτηριάζει την στάση Πελετίδη ο οποπίος βρίσκεται σε αποδρομή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: