ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτο Φεστιβάλ κατά της έμφυλης βίας στην Πάτρα

 


 Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, στο αίθριο του Έσπερου στην πλατεία Γεωργίου, εκ μέρους της «Εριφύλης»!

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, στο αίθριο του Έσπερου στην πλατεία Γεωργίου, το Κέντρο διαχείρισης έμφυλων διακρίσεων "Εριφύλη" διοργανώνει το πρώτο Φεστιβάλ κατά της έμφυλης βίας στην Πάτρα.

Τρεις μέρες γεμάτες δρώμενα, βιωματικά εργαστήρια και παρουσιάσεις και καλλιτεχνικές παραστάσεις παράγουν μια ορατή ποιητική που αναζητάει νέα αιτήματα.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Βασίλης Μάρκου, νομικός εκπρόσωπος της Εριφύλης, συμμετέχει σε μια ομιλία με θέμα "Σχέδιο Απόδρασης" μαζί με την δικηγόρο Αθηνών, Αντωνία Λεγάκη, συνήγορο θυμάτων έμφυλης βίας, που θα μιλήσει για την "δεύτερη τραυματοποίηση" των θυμάτων μέσα απο την δικαστική διαδικασία και τα ΜΜΕ.

Το Σάββατο το πρωί, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου θα συμμετέχει σε ένα  "στρογγυλό τραπέζι" με θέμα "Ιδιωτικότητα και ελευθερία έκφρασης" μαζί με άλλες ομιλήτριες και ομιλητές, στο οποίο θα ακολουθήσει κουβέντα.

Το Σάββατο το απόγευμα η Μάρω Γαλάνη διενεργεί ένα εργαστήριο εξέτασης των ορίων της/του εαυτής/εαυτού μας (dance therapy), στο οποίο μπορειτε να συμμετέχετε ελεύθερα συμπληρώντας αυτήν την φόρμα: https://forms.gle/mvoWSjqK71DFgjEw6

Τέλος, την Κυριακή το απόγευμα, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος συμμετέχει στο Φεστιβάλ με ένα εργαστήριο για την έμφυλη βία και τα στερεότυπα στην μεγάλη οθόνη που θα κλείσει με προβολή ταινίας.

Την Παρασκευή στις 6:00 μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο αυτοάμυνας για την αποφυγή του κινδύνου ("Stay Away"). Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να συμπληρώστε τη φόρμα για κράτηση θέσης εδώ: https://forms.gle/bQqHN9iFcy4x2pMd8

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα εργαστήρια, σεμινάρια, ομιλίες, δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

ΔΕΙΤΕ το πλήρες πρόγραμμα:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: