ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτρα: 20 εκατ. ευρώ ανείσπρακτα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ.

 

 

Θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί για τον αθλητισμό, λέει ο Θεόδ. Κανελλόπουλος

Από την ημέρα της ανάληψης της θέσης του προέδρου του Δ.Σ. στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου το 2017, καταθέτω το πρόβλημα της έλλειψης κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πελοπόννησο και δημιουργία νέων εντός και των σχολικών συγκροτημάτων.

Για την Πάτρα και παρόλο που έχει τις περισσότερες κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, δυστυχώς δεν επαρκούν να καλύψουν, τα αιτήματα προπονήσεων των σωματείων.

Ως άνθρωπος του αθλητισμού, δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι η παρούσα πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού και η Κυβέρνηση, προχώρησε στην νομοθετική πρωτοβουλία για την ανέγερση γηπέδου Ελαφριάς Κατασκευής Προπονητηρίων (γήπεδα τύπου Μπαλονιού), ανεξάρτητα εάν υπάρχει περιθώριο στον συντελεστή Δόμησης.

Μέχρι σήμερα δυστυχώς πολλοί Δήμοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν.   

Ενώ αντίθετα η ιδιωτική πρωτοβουλία ήδη προχωρά στην αξιοποίηση του νόμου και των δυνατοτήτων στο στήσιμο ενός γηπέδου, π.χ. μπάσκετ με λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Πρόσφατο το παράδειγμα στις Σέρρες με το ξενοδοχειακό συγκρότημα Elpida Resort & Spa, όπου προχώρησε στην εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ.

https://basketworld.net/protoporiako-gipedo-mpasket-airdome-basketball-hall-stis-serres/

Δεν υπάρχουν σχόλια: