ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Το ΕΚΠ: Για τις απολύσεις συνδικαλιστών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει τις απολύσεις των συναδέλφων Γιάννη Φραγκίδη , προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου στην «Μαλαματίνα» και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών-Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών  Β. Ελλάδας  Άρη Μερκενίδη από την εργοδοσία της «ΜΑΜΑΜΑΤΙΝΑ»  που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και στην τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η εργοδοσία με συμπαραστάτη την κυβέρνηση μετά το όργιο καταστολής ενάντια στους εργαζομένους , προχώρησε ακόμα πιο πέρα με τις απολύσεις των δύο πρωτοπόρων συνδικαλιστών που πρωτοστάτησαν στους αγώνες για την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων  απολύσεων 15 συναδέλφων τους και την υπογραφή ΣΣΕ.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» είναι αγώνας της εργατικής τάξης και στέλνουμε το μήνυμα προς την κυβέρνηση και την εργοδοσία πως οι απολύσεις δεν θα περάσουν ούτε και ο εκφοβισμός των εργαζομένων .

       

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: