ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Μήνυμα Κεγκέρογλου; Παραμένει ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος!



Ότι ο Β. Βενιζέλος αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ την 1η Ιουνίου του 2019 με επίσημη δήλωσή του, ο Κεγκέρογλου το  απέδωσε  σε δημοσιογραφικές «απόψεις» και «γνώμες». Κι έδειξε πως παραμένει ο τελευταίος των... Μοϊκανών!

Διότι «το ότι δεν ήταν υποψήφιος σημαίνει ότι δεν είναι στην παράταξη;» επέμεινε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.
«Παραμένει στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του πάνελ.
«Βεβαίως» απάντησε ο κ. Κεγκέρογλου.
«Το ξέρει εκείνος;» επέμειναν…
«Μάλλον το ξέρει» είπε ο κ. Κεγκέρογλου. 

Τι να έλεγε δηλαδή τη στιγμή που μόλις προχθές εκατό στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στην Προοδευτική Συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μαίνονται εσωκομματικές διενέξεις και τα στελέχη του αποχωρούν;

Έκανε την ανάγκη επιθυμία ο Κεγκέρογλου, με την πιθανότητα να στέλνει ένα  μήνυμα προς όλους και κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος ότι ο «Βενιζέλος… είναι εδώ».

Αλλά ακριβώς για να εξορκίσει από τα κακά πνεύματα το ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά, χθες πρότεινε να μπει πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος και να γλυτώσει από αυτόν, ώστε να κρατήσει η ίδια την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Το ότι πρότεινε εναλλακτικώς δύο ακόμη πρόσωπα από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, αυτά ήταν για... ξεκάρφωμα!


Αυτή ήταν δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου με την οποία έθεσε εαυτόν εκτός ΚΙΝΑΛ την 1 Ιουνίου του 2019:

«Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας», είχε αναφέρει για την Φώφη ο Μπένι κατά το λάκτισμα της αποχώρησής του.

Μάλιστα μετά από λίγο καιρό  αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της έδρας του στο Πανεπιστήμιο, τα βρήκε πολύ ενδιαφέροντα, αν και τα είχε αποχωριστεί χρόνια, είπε παρουσία των φοιτητών του!

Αναλυτικότερα η δήλωσή του κ. Βενιζέλου την 1η Ιουνίου 2019:


«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. 

Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. 

Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. 

Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

Και ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: