ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Διάσωση παραδοσιακών ξύλινων αλιευτικών σκαφών


Μιλώντας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο ο πρωθυπουργός τόνισε σήμερα, ότι ειδικά για την Κάλυμνο,«έχουμε ήδη προχωρήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημοπράτηση και την ένταξη στα σχετικά προγράμματα, δέκα σημαντικών έργων πνοής για το νησί» τα οποία ανέφερε ονομαστικά. 


Επίσης είπε ο πρωθυπουργός, «κάτι που δεν αφορά τις υποδομές, αλλά έχει ξεχωριστή σημασία για την ιστορία και την παράδοση αυτού του τόπου», είναι η διάσωση παραδοσιακών ξύλινων αλιευτικών σκαφών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2014-2020 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως ανέφερε, το πρώτο σκάφος υιοθετήθηκε από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και έχει ήδη τοποθετηθεί στο υποκατάστημά του, στην Ιχθυόσκαλα της Καλύμνου.

«Αυτές λοιπόν είναι οι ενέργειες που αποδεικνύουν την έμπρακτη έγνοια μας για τον τόπο σας» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: