ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Κλείνοντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, ευχαριστεί όσους προσήλθαν για να ακούσουν το μήνυμα της αισιοδοξίας που εξέπεμψε. Χωρίς μεγαλοϊδεατισμούς και άνευ στόφας μεγαλοπολιτικού! Αυτός είναι ο Αλέξης...

Διαψεύσθηκαν όσοι την προηγούμενη εβδομάδα θρυλλούσαν λιμούς και καταποντισμούς που δήθεν θα έρχονταν από την Θεσσαλονίκη. Χθες ο Θεσσαλονικιός πολίτης απέδειξε ότι μπορεί στον τόπο του να βυσσοδομούν λιγοστά παρακρατικά στοιχεία, απομεινάρια μίας άλλης εποχής που ενεργούν θυμίζοντας την εποχή των Γκοτζαμάνηδων και των δολοφόνων του τρικύκλου, πριν έξι δεκαετίες, σήμερα όμως η Θεσσαλονίκη της δημιουργίας και της προοπτικής, της Δημοκρατίας και της ανοχής αντίθετων ιδεών ήταν εκεί. Μέσα στξην αίθουσα του Αλεξάνδρειου, ανεχόμενη ακόμη και τον γραφικό που έγινε βιράλ στα μέσα ενημέρωσης.

Η επιτυχία της πολιτικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον πρόεδρό του και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι καταγεγραμμένη από χθες, με κυρίαρχο του πολιτικού ζατρικίου τον Αλέξη Τσίπρα και  τον ΣΥΡΙΖΑ που τολμούν. Είναι το κόμμα που σέρνουν ολόκληρη τν αντιπολίτευση στις εξελίξεις που χαράσσει η πολιτική του. Η έξοδος από τα μνημόνια, η ασφαλιστική κάλυψη δύο εκατομμύρια ανασφάλιστων πολιτών που καταφεύγουν στα νοσοκομεία της  χωρίς να πληρώσουν ένα ευρώ και η επιτυχής πορεία της Συμφωνίας των Πρεσπών  είναι τρία έργα που πάνω τους θα γράφουν για πολλά χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-Αλ. Τσίπρας. Κι αυτά είναι που θα  καθιερώσουν και το κόμμα και τον Αλέξη.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα που βλέπει το μέλλον της στην ανάπτυξη, την συνεργασία και αντιτάσσεται στον φασισμό και την ακροδεξιά.

ΔΕΙΤΕ παρακάτω μερικές βφωτογραφίες, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, από την συγκέντρωση της 
Θεσσαλονίκης.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: