ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ένας λέω, αλλά ΛΕΩΝ. Πρόκληση μέσα στο Παλαί...



Ένας λέω, αλλά ΛΕΩΝ. Και μάλιστα όχι στην ζούγκλα της ΝΔ, αλλά στον ασφαλή κήπο της Αριστεράς! Πως αλλιώς να ερμηνευτεί, εάν δεν μπέρδεψε την ζούγκλα με τον παράδεισο;
Καλλίφωνος αλλά το ευχαριστήθηκε μέσα στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, όταν τον πρόγγιξαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι με ευγενικό, είναι αλήθεια, τρόπο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ένας ΛΕΩΝ σηκώθηκε όρθιος και τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα». Και τούτο διότι αμφέβαλε για τον τόπο που βρέθηκε! 

Ακούστηκαν γιουχαΐσματα, με τον Πρωθυπουργό να σημειώνει ότι μόνο εδώ θα μπορούσε να ακουστεί η διαφορετική άποψη. «Που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Εδώ ξέρουν ότι μπορούν να έρθουν», ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού.

Μήπως είναι ψέματα; Αν το έκανε αυτό αλλού δεν ξέρει κανείς που θα κατέληγε. Δεν πάει λίγος καιρός που είδαμε τον γέροντα δήμαρχο της Θεσσαλονίκης να ποδοσέρνεται από τα φασιστικά στοιχεία της ΧΑ! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: