ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Γλύτωσε την φυλακή, θα γλυτώσει και τα ένσημα!


Θα επανέλθουν τα ένσημα της καθαρίστριας δήλωσε o υφυπουργός Κοινωνικής Ασφαλίσης Τάσος Πετρόπουλος πριν λίγο στην ΕΡΤ, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη. 


"Ούτε χάθηκαν, ούτε πρόκειται να χαθούν τα ένσημά της κ. Τσιαντάκη. Με δική μου γνωμοδότηση, απόφαση και ερμηνεία ορθή της κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει να προστατεύει τους αδύναμους κυρίως, η κ. Τσιαντάκη θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Δεν θα αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την περίοδο που εργάστηκε" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Και θυμήθηκε την μητέρα του που δεν είχε βγάλει το Δημοτικό, αλλά ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, είπε. Τόνισε δε: Δεν είμαστε στην εποχή του Φραγκίσκου Ιωσήφ, που εάν καθόταν μύγα επάνω του έπρεπε να τιμωρηθεί αυτός που δεν την απέτρεψε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: