ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Γιακουμάτος: Να κοπεί το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης



Την πολιτική που επιφυλάσσει η Ν.Δ. για τα χαμηλά εισοδήματα αποκάλυψε ο βουλευτής της κ. Γιακουμάτος σήμερα στο OPEN συνομιλώντας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Βέττα.


Κατήγγειλε την "επιδοματική πολιτική" του ΣΥΡΙΖΑ και εντελώς κυνικά υποστήριξε την κατάργηση του Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες. Δηλαδή 800.000 πολίτες να μείνουν χωρίς ούτε τα "ψίχουλα" που ισχυρίζεται ότι είναι η κοινωνική πολιτική που ήταν αδύνατο οι ίδιοι να παρέχουν.

Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός της Ν.Δ. επιχειρεί να οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες. 

Πόσους άραγε θα αφορούν οι "δουλειές" που υπόσχεται σε αντιστάθμισμα η Ν.Δ.; Τους γνωστούς ημέτερους. όπως έπραττε άλλωστε και στο παρελθόν και υπόλοιποι στον κοινωνικό Καιάδα...

Kατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: