ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Σοφίας - Ζαβλανίου



Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Σοφίας- Ζαβλανίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, από πλευράς συμμετοχής κόσμου, εκδήλωση το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο Στέκι Αλληλεγγύης με θέμα “Νέα Εποχή-Νέοι Αγώνες με την Αριστερά Μπροστά”. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σπαρτινός Κώστας και Ριζούλης Ανδρέας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Ρώρος Γιώργος.


Στην τοποθέτησή του, ο Κώστας Σπαρτινός, αναφέρθηκε στην παταγώδη αποτυχία της πολιτικής της ΝΔ που επί τέσσερα χρόνια επένδυσε στην καταστροφολογία, τονίζοντας ότι εξαιτίας αυτής της αποτυχίας θα ενταθούν οι προσπάθειες παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ακροδεξιά στροφή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στους κινδύνους που κρύβονται για προώθηση κλίματος πατριδοκαπηλίας και κάλυψης του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των Ευρωεκλογών του Μαΐου, επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ακροδεξιά στροφή χωρών της ΕΕ.

Ο Ανδρέας Ριζούλης επικέντρωσε την ομιλία του στα θετικά μέτρα που ψηφίζονται εν όψει του προϋπολογισμού στην Βουλή και τα οποία είχαν εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό το Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι τις 100 πρώτες μέρες εξόδου μας από τα μνημόνια ο Ελληνικός λαός βλέπει τα αποτελέσματα των προσπαθειών της κυβέρνησης να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος. 

Στάθηκε ιδιαίτερα στη μη περικοπή των συντάξεων, στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ελ. επαγγελματιών, αυταπασχολούμενων  και αγροτών, στο επίδομα στέγασης, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από το 2019, τη μείωση φόρου των επιχειρήσεων, όπως επίσης και την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου καθώς και την επέκταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ρώρος, κάνοντας καταρχήν αναφορά στην πορεία του ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και τις προσπάθειές του για συνεργασία και συναπόφαση με όλους, τόνισε την ευκαιρία που δίνεται στην πόλη μας να βγει από την ανεργία, την φτώχεια και την παρακμή και να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης μετά την ολοκλήρωση και τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομής που μπορούν να αλλάξουν τη εικόνα της πόλης μας και δημιουργούν τις αναγκαίες εκείνες συνθήκες για μια πόλη σύγχρονη, βιώσιμη για τους κατοίκους της, με ισχυρή παραγωγική βάση. 

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα χρόνια προβλήματα και στον αγώνα που πρέπει να δοθεί από τη Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς, επαγγελματικούς, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς όπως επίσης και με όλους τους ενεργούς πολίτες για να μην χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία ώστε να βιώσουμε την Πάτρα που μας αξίζει και μας στέρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και Δημοτικές Αρχές. 

Δήλωσε ότι η νέα παράταξη στην οποία θα είναι επικεφαλής και στηρίζεται από την ΡΑΠ και τους Αγωνιζόμενους Πολίτες θα είναι ένα πλατύ ενωτικό σχήμα που θα απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες του δήμου Πατρέων, ασχέτως κομματικής τοποθέτησης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ψηφοδέλτιο που θα δημιουργηθεί θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγωνιζόμενοι Πολίτες, ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ, Τάκης Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Βαγενάς, πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: