ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

“Αντίδωρο” το κοινωνικό μέρισμα κατά Μ. Κεφαλογιάννη



«Αντίδωρο» χαρακτήρισε το κοινωνικό μέρισμα ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Αυτοί που έκοψαν 12 φορές τις συντάξεις, καθιέρωσαν τον υποκατώτατο μισθό για τους νέους, αποδιοργάνωσαν το νομοθετικό πλαίσιο της αγοράς εργασίας έκοψαν σχεδόν όλα τα επιδόματα και φτωχοποίησαν την πλειοψηφία του εργαζόμενου κόσμου μιλούν σήμερα για “αντίδωρα” την προσπάθεια στήριξης των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Και τονίζουν:

«Μόλις χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος έλεγε στη δημόσια τηλεόραση να κοπεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης που στηρίζει τα οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά.

Τα “αντίδωρα” και τα “ψίχουλα” για τα οποία η Ν.Δ. μιλάει σήμερα ποτέ δεν θα τα έδινε στους πολίτες γιατί τα θεωρεί έξοδα περιττά... όπως άλλωστε και κάθε κοινωνική δαπάνη. Η ευαισθησία της Ν.Δ. έχει στενά όρια αφορά τους επιχειρηματίες φίλους της, τους αγαπημένους καναλάρχες της και τους κάθε λογής “Ριχάρδους”...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: