ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τώρα και η Μακρυνόρους στο πρόβλημα Ταμπαχάνων!

Αυτή είναι η συμβολή της ΙΙΙης Ορειβατικού Πυροβολικού, με την οδό Μακρυνόρους. Πως να περάσει ο οδηγός που έρχεται  από την Μακρυνόρους;




Και μέχρι την λύση του, ας ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι αυτήν της υπογειοποίησης της «βουλωμένης» οδού Τισαμένους

Ούτε δίκυκλο δεν μπορεί να περάσει με ασφάλεια.
Θα αναρωτηθείτε και πάλι, ίσως, μα δεν κουράστηκαν να γράφουν για την κατάσταση του κυκλοφοριακού στα Ταμπάχανα; Όχι, όσο η κατάσταση δεν δείχνει να βελτιώνεται. Αντιθέτως κάθε ημέρα και περισσότερο επιτείνεται. Και κοντά σε αυτά τα προβλήματα ήρθε και αντιπαράθεση απόψεων κατοίκων περί κυκλικού κόμβου στην διασταύρωση.



Κανείς δεν μιλά για το πως θα αποφορτισθεί η κατάσταση από την προσέλευση ΙΧ, ούτε και απαντά στο εάν θα μειωθούν τα διερχόμενα οχήματα, στην περίπτωση που αποφασισθεί κόμβος.



Το ερώτημα είναι από που να πάνε τα ΙΧ; Προσπαθούν να βρουν τρύπες σε ένα έτσι κι αλλιώς διάτρητο κυκλοφοριακό σύστημα, που ενώ διαφημίστηκε ως πανάκεια, κατέληξε θηλιά στους διερχόμενους.



Όχι μόνον στους ΙΧήδες, αλλά και στους πεζούς.



Οι πεζοί για να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο θέλουν... διαβατήριο, ή γκλίτσα να σηκώσουν ψηλά ως σήμα περάσματός τους!



Αυτό ισχύει για την οδό ΙΙΙου Ορειβατικού Πυροβολικού! Τι ειρωνεία για την επωνυμία του δρόμου!



Κι αν κοιτάξουμε πιο ψηλά στην οδό Μεσσάτιδος κατά τα πρώτα μέτρα από ΙΙΙου Ορειβατικού Πυροβολικού, έως την Κουκουναριά της οδού Αρόης, θα χαθεί το μάτι μας ώρες, ώρες, ανάμεσα στα αυτοκίνητα.



Απόπειρα και άλλου οδηγού!
Και μην νομίσετε ότι θα αποδειχθείτε πιο ευνοημένος εάν επιλέξετε, κατά την κάθοδό σας από την οδό Αρόης, να στρίψετε δεξιά προς την οδό Ευρυπύλου  και από κει να πάρετε την οδό  Μακρυνόρους για να βγείτε στα Ταμπάχανα, γιατί ακριβώς εκεί η έξοδος αποτελεί επικίνδυνο εγχείρημα, αφού έχει μεταφερθεί το φανάρι της εξόδου λίγα μέτρα πιο μπροστά, προς το ρεύμα ανόδου της νέας οδού Παπα;διαμαντοπούλου.



Τούτο είναι που κυριολεκτικά  οδηγεί τους οδηγούς σε δολιχοδρομία με αποτέλεσμα πότε, πότε τα μικρά τρακαρίσματα.

Για ακίνδυνη διέλευση πεζών, ούτε λόγος να γίνετε. Ας μεταφέρουν οι αρμόδιοι, λοιπόν το φανάρι στη θέση που ήταν. Και μέχρι να αποφασιστεί το τι τελικά θα κάνουμε ολοκληρωμένα, τότε να δούμε τι θα επιλέξουμε. Πάντως προκαταβολικά λένε κάτοικοι της περιοχής, ο κυκλικός κόμβος δεν αποτελεί πανάκεια, πολύ περισσότερο, που από κει περνάνε πρωί - μεσημέρι τα παιδιά του παρακείμενου δημοτικού σχολείου Ταμπαχάνων. Με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό!    



Και μέχρι τότε, ας ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι την λύση της υπογειοποίησης της «βουλωμένης» οδού Τισαμένους, στην συμβολή της με την νέα οδό Παπαδιαμαντοπούλου!



ΔΕΙΤΕ μερικές φωτογραφίες από μία συνηθισμένη ημέρα!  

ΜΑΡΤΥΡΙΟ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΑΤΙΔΟΣ




ΣΕ ΩΡΑ ΗΣΥΧΙΑΣ Η ΙΙΙου ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ







Ένα ακόμη στιγμιότυπο από τον αποκλεισμό της οδού Μακρυνόρους προς την ΙΙΙου Ορειβατικού Πυροβολικού. Το φανάρι της παραπάνω οδού, πρέπει να μεταφερθεί στον στύλο του STOP για να ελευθερωθεί η οδός Μακρυνόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: