ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Παρολίγο να του χαλάσει το ίματς, του Αμβρόσιου


Και έστειλε εξώδικο του Ξυδάκη!

Ο γνωστός ακροδεξιός μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος Λενής εκ Πατρών, ζητά από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Νίκο Ξυδάκη, να δώσει άμεσα τα στοιχεία «αποδείξεις και ονόματα» σε σχέση με όσα είπε σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» (στις 19/11) για τον φόβο των ιερέων έναντι της υπερεξουσίας των ιεραρχών με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου.  


Αλλιώς απειλεί ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως πολίτης, όπως υποστηρίζει. Ναι ως πολίτης, όχι ως εξουσιαστής!

Ο πρώην ταγματάρχης Χωροφυλακής, που δεν ξεχνά την χωροφυλακίστικη θητεία του, απειλεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο με τρισέλιδη εξώδικη επιστολή του και το μόνον που δεν του λέει είναι ότι στην αντίθετη περίπτωση θα του επιβάλει στέρηση εξόδου και αγγαρία στα καζάνια του μαγειρείου του λόχου! 

Μεταξύ άλλων στο εξώδικό του γράφει:

«Καταλαβαίνετε πού καλά και εσείς πως ένα τέτοιο "συμπέρασμα" όπως σε αυτό που καταλήξατε, πως δηλαδή οι ιερείς μας δεν είναι δύνανται να μας εμπιστευτούν, είναι δυνατόν να επιφέρει σημαντικές συνέπειες στο οικοδόμημα της Εκκλησίας μας...».


Δεν υπάρχουν σχόλια: