ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πεδίο μάχης το Αμβούργο που φιλοξενεί τους G20



Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στο Αμβούργο ενώ πυκνός μαύρος καπνός σκεπάζει τον ουρανό από τις νέες συγκρούσεις ξέσπασαντο πρωί στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Αμβούργο. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στο Twitter, διαδηλωτές πυρπόλησαν κυρίως αυτοκίνητα της γερμανικής αστυνομίας.


Εξάλλου η αστυνομία αναθεώρησε προς τα πάνω τον απολογισμό των συγκρούσεων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, από τις οποίες τραυματίστηκαν 111 αστυνομικοί, σύμφωνα με το DPA. Είκοσι εννέα άνθρωποι συνελήφθησαν και 15 τέθηκαν υπό κράτηση. Τουλάχιστον 1000 χιλ. διαδηλωτές, σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται να βγουν στους δρόμους.

Αστυνομικός στον οποίο επιτέθηκε πλήθος ανθρώπων κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο περιθώριο της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο έριξε «μια προειδοποιητική βολή» προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

«Ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από πρόσωπα με βίαιες διαθέσεις στη συνοικία Σαντσενφέρτελ και έριξε μια προειδοποιητική βολή» ανέφερε η αστυνομία του Αμβούργου στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο αστυνομικός «κατάφερε τελικά να ξεφύγει μπαίνοντας σε ένα κατάστημα και να βρεθεί σε ασφάλεια» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: