ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τρεις νίκες πατρινόπουλων την πρώτη ημέρα στο Κάουνας



Στο μέσον οι πρώτοι: Μαρία Κόκκα, Αλέξης Κωστακιώτης, Ναταλία Καφάτου.


Η Ναταλία Καφάτου του Αθλητικού Σωματείου "Φαέθων" κέρδισε στην επιτραπέζια αντισφαίριση την αθλήτρια από την Κορέα με 3-0 σετ
 

Με νίκες ξεκίνησαν οι νεαροί αθλητές από την Πάτρα, στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής τους στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Η Μαρία Κόκκα της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης τερμάτισε πρώτη στον προκριματικό των 800 μέτρων με χρόνο 2.34’ και προκρίθηκε απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος.   
                                           
Η Ναταλία Καφάτου του Αθλητικού Σωματείου "Φαέθων" κέρδισε στην επιτραπέζια αντισφαίριση την αθλήτρια από την Κορέα με 3-0 σετ.   
                       
Ο Αλέξης Κωστακιώτης του Αθλητικού Συλλόγου "Φοίνικες" Γλυφάδας κέρδισε με 3-0 σετ στην επιτραπέζια αντισφαίριση τον παίκτη από το Ισραήλ.     
                     
Σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου, συνεχίζονται οι αγώνες με τις εξής συμμετοχές από την Πάτρα:

-Μαρία Κοκκα στον τελικό των 800 μέτρων στις 5.30 το απόγευμα
-Μαρία Καφάτου και Μαρίσια Μαστρογιάννη με νοκ αουτ στην επιτραπέζια αντισφαίριση στις 11.30 το πρωί
-Αλέξης Κωστακιωτης με νοκ αουτ στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αυτή την ώρα (10 το πρωί.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας όχι μόνο για τις νίκες τους, αλλά και για τη συμμετοχή τους στα αγωνίσματα και φυσικά καλή τους επιτυχία για τη συνέχεια!





Δεν υπάρχουν σχόλια: