ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

«Η αλήθεια και η δικαιοσύνη εντελώς ξένες στην Τουρκία»


Η Διεθνής Αμνηστία δήλωσε σήμερα πως η αλήθεια και η δικαιοσύνη έχουν γίνει πλέον «εντελώς ξένες» στην Τουρκία μετά τη σύλληψη της διευθύντριας της οργάνωσης στη χώρα και άλλων πέντε ακτιβιστών με την κατηγορία ότι ανήκουν σε τρομοκρατική οργάνωση.


Η Ιντίλ Εζέρ, τοπική διευθύντρια της οργάνωσης, είναι μία εκ των ακτιβιστών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ένα Γερμανός και ένας Σουηδός, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 5 Ιουλίου κατά τη διάρκεια παρακολούθησης σεμιναρίου για την κυβερνοασφάλεια και τη διαχείριση πληροφοριών στην Κωνσταντινούπολη.

Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε τη Δευτέρα από το τουρκικό δικαστήριο να προφυλακίσει και τους 10 ενόψει της δίκης τους με την κατηγορία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

«Τούρκοι εισαγγελείς είχαν 12 ημέρες για να αποδείξουν το προφανές: ότι αυτοί οι 10 ακτιβιστές είναι αθώοι. Η απόφαση να προχωρήσουν δείχνει πως η αλήθεια και η δικαιοσύνη έχουν γίνει εντελώς ξένες στην Τουρκία» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας, Σαλίλ Σέτι.

«Αυτή δεν είναι μια νόμιμη έρευνα, αυτό είναι ένα πολιτικά υποκινούμενο κυνήγι μαγισσών που προδιαγράφει ένα τρομακτικό μέλλον για τα δικαιώματα στην Τουρκία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη Hürriyet, το δικαστήριο διέταξε την αποφυλάκιση τεσσάρων από τους ακτιβιστές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: