ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Από τον Αύγουστο ξεκινούν τα οριστικά παραχωρητήρια

Την 1η Αυγούστου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας, μέσω της οποίας θα κατατίθενται οι αιτήσεις από δικαιούχους οριστικών παραχωρητηρίων για τις εργατικές κατοικίες, όπως γνωστοποίησε, ο γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».


«Τη Δευτέρα ξεκινήσαμε πιλοτικά την εφαρμογή στο ολυμπιακό χωριό στο Μενίδι, να υποβάλουν αιτήσεις οι κάτοικοι εκεί, για να πάρουν σιγά-σιγά τα οριστικά παραχωρητήρια. Ξεκινάμε οικοδομικό τετράγωνο-οικοδομικό τετράγωνο, για να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε και να δούμε πώς θα λειτουργήσουμε το σύστημα καλύτερα. Την 1η Αυγούστου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για να υποβάλουν αιτήσεις όσοι είναι δικαιούχοι, άρα είμαστε μπροστά στη διαδικασία της εφαρμογής» ανέφερε ο κ. Νεφελούδης.


Δημοσίευση σχολίου