ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Παραδέχθηκε εμπλοκή του στη δικαστική διαμάχη Ντυνάν



Την παρέμβασή του στην δικαστική διαμάχη του «Ερρίκος Ντυνάν» με τον επικεφαλής της τράπεζας Marfin Αν. Βγενόπουλο παραδέχτηκε ο πρώην υπουργός Υγείας Αν. Λοβέρδος ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.


Ο Αν. Λοβέρδος παραδέχτηκε ότι προέτρεψε τον τότε πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν» Αν. Μαρτίνη να αποσύρει τα νομικά μέσα κατά της Marfin ισχυριζόμενος ότι η δικαστική διαμάχη θα τραβούσε επί μακρόν την στιγμή που το νοσοκομείο αντιμετώπιζε επείγοντα οικονομικά προβλήματα.

Ο Αν. Λοβέρδος καταλόγισε στον Αν. Μαρτίνη την ευθύνη για την τροπολογία την οποίο κατέθεσε κι επέτρεπε την εκχώρηση ή μίσθωση του νοσοκομείου υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν που ζητούσε επιμόνως την πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν». Ο Αν. Λοβέρδος «οχυρώθηκε» πίσω από την εισήγηση Νομικού Συμβούλου ότι η μετατροπή του καθεστώτος του «Ερρίκος Ντυνάν» ήταν δυνατή, εφόσον δεν άλλαζε ο κοινωφελής του χαρακτήρας, αλλά κι από το γεγονός ότι τελικά η τροπολογία δεν ενεργοποιήθηκε.

Ο Αν. Λοβέρδος στην συνέχεια όμως εμφανίστηκε ανακόλουθος, καθώς ισχυρίστηκε ότι ο Αν. Μαρτίνης αρνιόταν συνεχώς κάθε προσπάθεια εξυγίανσης του «Ερρίκος Ντυνάν» γιατί επιδίωκε το νοσοκομείο και τα υπέρογκα χρέη του να περάσουν στο Δημόσιο ώστε ο ίδιος να βγει «λαμπίκο». Ο Αν. Λοβέρδος παρατήρησε ότι … ακόμα και να τον βασάνιζαν, δεν θα αποδεχόταν πέρασμα του «Ερρίκος Ντυνάν» και των 300 εκατ. ευρώ χρεών του στο Δημόσιο, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνη την εποχή συμφωνούσε με αυτήν την λύση!

Δήλωσε άγνοια για τους αργόμισθους

Σχετικά με το ζήτημα των αργόμισθων στο «Ερρίκος Ντυνάν», ο Αν. Λοβέρδος δήλωσε άγνοια υποστηρίζοντας ότι δεν είχε δεχτεί εξατομικευμένες καταγγελίες για συγκεκριμένα πρόσωπα. Όσον αφορά την περίπτωση του Αν. Τσούνη, συζύγου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη Φ. Γεννηματά, ο οποίος επίσης κατηγορείται για αργομισθία, ο Αν. Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι η επιμονή σε ένα θέμα για το οποίος έχουν δοθεί απαντήσεις σηματοδοτεί «απόλυτη πολιτική σκοπιμότητα».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: