ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η Πάτρα πήρε άριστα στο πανελλήνιο κολύμβησης



 

«Η Πάτρα έκανε ότι ήταν καλύτερο και αυτό το λένε οι άνθρωποι, που ήρθαν από την κολυμβητική ομοσπονδία, και οι άνθρωποι, που είχαν την διοργάνωση. Είπαν τα καλύτερα όσον αφορά το ΠΕΑΚ.  
 
Ήταν μια σημαντική διοργάνωση για την πόλη, διότι φανταστείτε 3.000-3.500 άτομα ζούσαν στην πόλη για 3-4 ημέρες, τι καλό έκανε στην Πάτρα και οικονομικά, αυτή η διοργάνωση» τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων, που διοργάνωσε η ΝΕΠ μαζί με την ΚΟΕ.
 
Όπως φαίνεται οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» πήραν άριστα, αποδεικνύοντας πως η πόλη μπορεί να φιλοξενήσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου. «Το κολυμβητήριο πήγε πάρα πολύ καλά από πλευράς εγκαταστάσεων παρά την επιβάρυνση, που είχε. Παρόλο, που ήταν πολλοί αθλητές (1.100) και η λειτουργία ήταν συνεχής με μικρά διαλείμματα, μόνο τις μεσημβρινές και τις βραδινές ώρες, οι εγκαταστάσεις λειτούργησαν άψογα, νομίζω δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και αυτό δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις , ακόμη και μεγαλύτερες στο μέλλον» σημείωσε ο κ. Κανελλάκης.
 
Το παρών έδωσε και ο γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης, «παρακολούθησε τους αγώνες, μίλησε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και των διοργανωτών. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και ο ίδιος, από τις εγκαταστάσεις. Σαφώς θέλουμε βελτιώσεις , αλλά όλα αυτά θα γίνουν βήμα-βήμα» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ.
 
Τέλος, κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, λόγω των καιρικών φαινομένων, που έπληξαν χθες την Πάτρα, υποχώρησε μια από τις τζαμαρίες του κολυμβητηρίου Πεπανός. Τα σίδερα και τα τζάμια έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος. Αιτία του συμβάντος μια ξαφνική ριπή αέρα που «χτύπησε» την αθλητική εγκατάσταση στην Πατρών Κλάους.

«Αυτό μας έδωσε την αφορμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε όλα τα τζάμια, που υπάρχουν γύρω στις εγκαταστάσεις , όχι μόνο στο Πεπανός, αλλά θα πάμε και στις άλλες εγκαταστάσεις, που έχουμε, γιατί από ότι φαίνεται έχουμε άλλα καιρικά φαινόμενα, που δεν ήταν συνηθισμένα στην περιοχή μας, τουλάχιστον να προβλέψουμε τέτοια φαινόμενα και να τα αποτρέψουμε μελλοντικά» κατέληξε ο κ. Κανελλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: